krzemian Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Pytanie jak w temacie - czy znacie jakieś sklepy (i sklepy internetowe), które oferują sprzedaż kart z gwarancją modowalności? Głównie chodzi mi o gf6200, którego niedługo mam zamiar zakupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 hmm probuj na allegro, tam jest duzo takich sklepow, glownie oferuja 9800 w dobrej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Prosze, znalazlem w 30 sekund, 6200@6600, od pewnego sprzedawcy, nic tylko brac... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Sklepu to raczej napewno nie znajdziesz, najwyżej allegro, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Prosze, znalazlem w 30 sekund, 6200@6600, od pewnego sprzedawcy, nic tylko brac...Jasne, tylko, że: 1. Gościu nie gwarantuje modowalności, bo w zasadzie nie może (patrz punkt 2) 2. 6200 na agp w większości przypadków są niemodowalne. Ten sprzedawca wycina sobie chamską reklamę przytaczając fragmenty z jednego z serwisów, gdzie testowano 6200 na pci-x (a to duża różnica). Jak widać ta ściema podziałała już na wielu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Racja, nie doczytalem, myslalem ze to pci-e, moja wina, chyle czoło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a co myslicie o tym http://allegro.pl/show_item.php?item=45153643 gosc napisal mi ze karty moduja sie na 6600 i sa sprawne i ze udziela na to gwarancji, wlasnie sie grubo zastanawiam czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wlasnie ta akrte czy 9500 pro 64 mb 3ns infineon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a co myslicie o tym 1331522[/snapback] * czekam na 9500 PRO Czyli jednak zdecydowales sie na 9500? Jesli ten gf rzeczywiscie idzie na 6600 to zdecydowanie lepszy bedzie niz 9500pro. Ogolnie w tym przedziale cenowym to juz niedlugo beda radki 9800 :) jak tak dalej pojdzie, nie bralbym tego 9500 juz dzis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a co myslicie o tym http://allegro.pl/show_item.php?item=45153643 gosc napisal mi ze karty moduja sie na 6600 i sa sprawne i ze udziela na to gwarancji, wlasnie sie grubo zastanawiam czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wlasnie ta akrte czy 9500 pro 64 mb 3ns infineon Ja bym bardzo uważał, bo: 1. Gość wziął część z opisu z tej aukcji, o której była już mowa i wiadomo, że to ściema. 2. Sprzedaje te karty najtaniej na allegro, a modowalne egzemplarze powinny być chyba nieco droższe, lub chociaż w podobnej cenie. Na dodatek trzeba liczyć tylko i wyłącznie na jego uczciwość, bo to aukcja prywatnej osoby, a nie firmy. 3. Nigdzie nie napisał, że są na agp. :) Wiem, że na zdjęciu jest agp, ale kto wie... 4. Tak ni stąd, ni z owąd wystawia 15 kart i ma jeszcze drugą aukcję, na której wystawił jeszcze 17 kart. Po co jak na pierwszej poszły dopiero 2? Nie twierdzę, że to przekręt, ale ja bym u tego gościa nie kupił, bo wydaje mi się to wszystko zbyt podejrzane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 dlatego ciagle mysle co brac, jednak wezme chyba 9500 pro, nie mam gwarantu co do tego 6200, zreszta jak podkrece 9500 pro to ebdzie szybsze niz 6200 + oc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemian Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Dziwne, bo ja w opisie tego gościa (ku mojemu niezadowoleniu, bo ja chcę PCI-E) znalazłem tekst, że jest to karta na AGP. Mógł to jakoś lepiej sformatować, bo faktycznie nie da się niczego doczytać. W każdym razie mam zamiar zakupić asusa 6200 w pcprojekt'cie (tam mają najtaniej z tEgo co widziałem narazie, z modowalnością miejmy nadzieję, że się powiedzie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...