Skocz do zawartości
pesymik

Sempron 2200+ Na 1200 Mhz

Rekomendowane odpowiedzi

Sempron 2200+ na 1200 Mhz(9x133) czy ustawienie tego procka na takich parametrch go nie uszkodzi. niestety moja plyta rozpoznaje go jako Athlon XP 900(9x100). :mur:

Edytowane przez pesymik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ustaw go 9x166 nic mu nie będzie nawed na zwykłym chłodzeniu... a prawie kazda płyta na poczatku z nowym prockiem będzie ci dawał 100fsb... ciągle się z tym spotykam.. na twojich ramach - o ile to jakies firmowe mozesz spokojnie dać 200fsb.. w tej sekundzie mam włączonego Semprona 2300+ na 9.5x214fsb.. tylko że ja mam Geila ramy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ustaw go 9x166 nic mu nie będzie nawed na zwykłym chłodzeniu... a prawie kazda płyta na poczatku z nowym prockiem będzie ci dawał 100fsb... ciągle się z tym spotykam.. na twojich ramach - o ile to jakies firmowe mozesz spokojnie dać 200fsb.. w tej sekundzie mam włączonego Semprona 2300+ na 9.5x214fsb.. tylko że ja mam Geila ramy..

1329715[/snapback]

juz ustawialme na 9x166 ale wtedy musze resetowac bios bo nie chce odpalic.najsmieszniejsze jest to ze ta plyta z tym biosem ma obsługiwac procki az do Bartona 3000+ :( a nowszego biosu nima ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ze mnie glupek siedze juz kilka godzin. flasciach!e bios chociaz jest najnowszy. az w koncu zajrzalem do instrukcji obslugi płyty. mialem ustawione zworkami FSB na 266 Mhz zamaist na 333 Mhz :mur: hmmmmm teraz moze by ustawic FSB na 400 musze sie z tym przespac. dzieki za rady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...