-Robak- Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 I ja postanowiłem zrobić jakąś ciekawą obudowę, a że pracuje w sklepie z art. metalowymi nieciężko było o pomysł i narzędzia. Zeszło mi się chyba ze 3 miechy nad nią, użyte materiały to: blacha, kupa nitów, kratka wentylacyjna, węże od gazu i….. pralki :P, dużo farb, spraye oraz lakier od Poloneza FSO ;) . Ogólnie dużo roboty było przy niej, szczególnie wiercenia otworów na nity (sporo wierteł połamałem) oraz malowania, ale zabawy przy tym miałem dużo. Pozdro dla maniaków moddingu :] P.S. nieukrywam że zainspirowała mnie obudowa od HL2 :P inne zdjecie inne zdjecie2 inne zdjecie3 inne zdjecie4 inne zdjecie5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 I to się nazywa MODDING !! Gratulacje !! Właśnie zbieram szczękę z podłogi :) Jestem pełen podziwu !! RESPECT !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Wygląda jak byś zaje...ał (wymontował) z czołgu T-34, albo z Half-Life wyjął Mi się podoba, gratuluje pomysłu, pokaż jak wygląda w środku :-P :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 no i fajny bajer !! :) pokaz jeszcze tylko fotki w srodku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) NO ŁADNIE , stary gud dżab jak sie to mawia :D, jakbys tylko ją jakoś ładnie podświetlił i wtedy foty zrobił no to poprostu miodzio by było albo i lepiej, moze przesadzam , ale i tak jest super, dobra robota oby takich wiecej. B) UPDATE ILE TO WAŻY ?!?! :blink: Edytowane 15 Marca 2005 przez Sand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 fajnie że sie podoba :] a co do środka to tam niema nic nadzwyczajnego, tylko bebechy kompa. Skupiłem się na wyglądzie zewnętrznym, a i do różnego rodzaju światełek i innych tego typu pierdułek jakos niejestem przekonany (to nie UFO :wink: ). O wadze tego to wole nawet niemysleć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 dla mnie bomba chociaż jako że gracz ze mnie starej daty pierwsze skojarzenie było: FALLOUT zajefajna!! respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 I to jest MOD. Gratuluję! Prawie jakbym widział Black Messę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 już Ci to mówiłem Robak i powiem publicznie: Kawał dobrej roboty,a jak na pierwszy mod to już wogóle rewelacja! Pozdrowienia dla mojego CL`a :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Widać ze pełen profesjonalizm przy robieniu budy... i za to gratulacje... Duzo roboty przy budzie pewnie było za wytrwanie gratulacje....... Za pomysł gratulacje....... Ale zabardzo mi sie niepodoba nie jestem zwolennikiem takiego modinku.... POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Obudowa super, wszystko utrzymane w indriustalnym klimacie - te tabliczki, znaczki ostrzegawcze no i napędy - poprostu rewelacja. Daj zdjęcie jak się CD otwiera. Fajnie mieć dobry warsztat pracy i materiały. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 daj film jak sie cedek otwiera :) buda wypas! jak uzyskałes efekt tej rdzy? specjalny spray? czy mnieszanka? a może nad bałtykiem mieszkasz :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) hehe bałtyk by niepomógł bo to aluminium :lol: kożystałem z farb modelarskich w "dużej" ilości, istnieje farba o kolorze rdzy ale jakiś tempak pomyslał że to ma być poprostu odcień brazowego nieprzykładając sie do tego. Wiec zastosowałem mieszanke koloru złotego i bardzo ciemno brązowego (patrz zdjęcie) A co do CDeka to nic specjalnego, malować go niemogłem bo bym pewnie stracił gwarancje :D, a i wyszedł błąd mój w pomiarach z otworem, 2mm w góre i by mi się CD nieotwierało, ale ten diaks sie slizgał ;) a napakne że studiuje geodezje i powinienem się pomylić co najwyrzej 1cm na 1km :lol: zdjęcie farb zdjecie CD.........a raczej DVD :] Edytowane 15 Marca 2005 przez -Robak- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) 2005 będzie to dziwny rok, w którym różne znaki na niebie i na Ziemi zapowiadały będą masę modów nie z tej ziemi ;) Zmiotłeś mnie na podłogę z krzesła. Gratulacje. P.S. Jak sobie przeskalujesz, to może wyjdzie że jest 1cm na 1km ? :D ---------ed--------- P.P.S. A jak otwierasz boczek? Rozwiercasz nity? Żartowałem ;) Edytowane 15 Marca 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Czlowieku - bijesz na glowe bude Thorna, a idziesz leb w leb z black messa :] No to wreszcie mamy godnego konkurenta zagranicznego dziela :) Jestem pelen podziwu !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black raven Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 To się nazywa prawdziwy modding. Świetnie to wykonałeś. A może przerobisz resztę podzespołów kompa? Czekamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 niepodpuszczaj mnie :wink: , patrz jaką ładna mam "reszte" "reszta" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 dobry i profesionalny mod, fajny pomysl z otwieraniem cd i floppa. Jeden z lepszych modow na temet hl/fallout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Super robota :D I żadnych niepotrzebnych świecidełek. Ja też chcę taką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 niepodpuszczaj mnie :wink: , patrz jaką ładna mam "reszte" 1330140[/snapback] nie widze problemu by klawe i myche zmodyfikowac na wzor budy ^^ bylaby wtedy full opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 pomijajac fakt ze raczej sceptycznie podchodze do kopiowania pomyslow oraz to ze widzialem juz 5 podobnych modow to bardzo podoba mi sie modzik ;] wreszcie ktos pokazal konkrety i nie jest to kolejny topic pt "chce se zrobic moda" brawa za pomyslowosc, buda troche malo mobilna ale bardzo ladnie wykonana i przemyslana good job ;] ps. mam cicha nadzieje ze powoli przemija moda na zaczynanie i nie konczenie oraz na robie dziadostw :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Trzeba mieć talent, żeby coś takiego stworzyć! Podziwiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 niepodpuszczaj mnie :wink: , patrz jaką ładna mam "reszte" 1330140[/snapback] Nie słuchaj!! Też nie tknąłbym swojego Ultra Flata :wink: A gdzie jest Thorn i jego HL2 mod ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jewicz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 WOW! brak mi słów... poprostu cudeńko;] przeza***ste!!!!! BIIIIIG RESPECT!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 jak dla mnie Fallout MOd :D hehhehehe nieeeeezłe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Bardzo fajny mod oraz bardzo dobre wykonanie. Jednak najlepszy z tego wszystkiego jest pomysł na wykonanie, przypomina mi on coś z Falouta i Half-Life. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 doceniam nakład pracy.. ale mi sie absolutnie nie podoba.. ktos przyczepil sie do ,alienowatego' moda, gdzie koles pol obudowy wyrzezbil, ze takiej obudowy na biurku by nie postawił.. ja natomiast czegos takiego nie chciał bym codziennie ogladac.. mimo all gj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 o człowieku normlanie opad kopary .... a czy te węże mają jakieś zastosowanie poza wyglądem? A zwłaszcza ten od odkurzacza? Podłaczasz odkurzacz do niego i sprzata ci komp? <joke> MEGA RESPEKT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) ..... pierwsze skojarzenie było: FALLOUT 1329842[/snapback] u mnie dokladnie to samo :D widac tu prawdziwa rzemieslnicza robote, pomysl i estetyke wykoniania :) zobaczcie, teraz wszyscy robia okna+katody -> a tu co,ani jednego ani drugiego :) a jaki efekt ! gratulacje B) Edytowane 15 Marca 2005 przez maclat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Co do farbek to widze nie oszczedzales :D model master 8-9 zł per sztuka i humbrola czy hellera tez tak kolo 7 za 20 ml :rolleyes: , a buda ma troche powiezchni wiec widze ze koszt tez okrągły wyszedł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...