pałeł Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 rewelacja i wykop niesamowity Thorn powinien u Ciebie brać lekcje modding'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Twoja obudowa jest SUUPER!!! Nie spotkałem się jeszcze z takimi szczegółami. Powinienś ją zgłosić do jakiegoś konkursu. Kolor jest po porstu zajefajny, szczegóły rządzą. Pomyśl o seryjnym tzn wypuszczasz powiedzmy 5 sztuk po 1000 zł każda i czekasz na dalsze oferty. Jeżeli czujesz pewien niedosyt i masz full wolnego czasu to zacznij tworzyć coś zupełnie nowego równie urokliwego i niekonwencjonalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 bardzo realistycznie wyszla ta rdza, a jeszcze bardziej realistycznie kurz ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Super sprawa stary, tak dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Ja również nie będę oryginalny, tym bardziej że mod jest dokładnie w stylistyce, którą lubię. Kiedy rano oglądałem Twój post pomyślałem sobie, że łatwiej jest robić takie modyfikacje osobom, które miały już do czynienia z modelarstwem (lotniczym, kolejowym) i jak przed chwilą przeczytałem o kalkomaniach potwierdziłem swoje przypuszczenia. Mam nadzieję,że tak liczna aprobata zachęci Cię do zrobienia wnętrza (może woda?). Jest to chyba pierwsza polska buda, która mi się podoba. Tak więc z mojej strony BTW. We Wrocławiu miała być pokazana jakaś buda wzorowana na Halfie. To Twoja? Jeśli nie to może ma ktoś info na jej temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Co prawda jestem nowy na forum, pojawiłem sie pierwszy raz z momentem zamieszczenia mojej budy, ale zdążyłem przejżeć forum i wydaje mi się że chodzi ci o obudowe niejakiego Thorna. Masz tu linka buda niewiedzieć czemu 3/4 zdjęć niedziała, dopiero na 2 zakładce coś jest. P.S. Czy ktoś z forumowiczów orientuje się jak to jest z prawami autorskimi np: do znaczka HL2? czy jakiej kolwiek innej gry której chciałbym zaporzyczyć "wizerunek". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Bardzo ładnie, podoba mi sie ocena 9/10 !!! Pierwszy mod stojący na wysokim poziomie ! Brawo Oby tak dalej a bedziemy bardzo znani na świecie !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 I ja postanowiłem zrobić jakąś ciekawą obudowę, a że pracuje w sklepie z art. metalowymi nieciężko było o pomysł i narzędzia. Zeszło mi się chyba ze 3 miechy nad nią, użyte materiały to: blacha, kupa nitów, kratka wentylacyjna, węże od gazu i….. pralki :P, dużo farb, spraye oraz lakier od Poloneza FSO ;) . Ogólnie dużo roboty było przy niej, szczególnie wiercenia otworów na nity (sporo wierteł połamałem) oraz malowania, ale zabawy przy tym miałem dużo. Pozdro dla maniaków moddingu :] P.S. nieukrywam że zainspirowała mnie obudowa od HL2 :P http://img85.exs.cx/img85/5758/11ap.jpg [ciach] No jestem pod wrazeniem... TO jest mod, a nie jakies badziewie... Thorn moglby sie od Ciebie sporo nauczyc... a nie pitolic, ze jest najlepszym modderem w PL... :lol: Zreszta jego wypowiedz wystarczajaco duzo powiedziala... "Pierwszy mod stojacy na tak wysokim poziomie !" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komet Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Łezka w oku mi się zakręciła:) Fallout jak w morde strzelił. Jak dla mnie bomb. Myślałeś nad tym żeby takie żeczy sprzedawać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Themonic Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Obudowa wyczesana. Mam tylko jedno pytanie: Ile to wazy ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Pytasz sie ile to wazy? dokładnie niewiem (nawet wagi domowej niemam) całkiem sporo ale bez przesady, to złudzenie. Urzyłem balachy aluminowej (ona prawie nic nieważy) a kratka wentylacyjna jest z plastiku. A co do tego czy myslałem nad opychaniem takich bud to czemu nie, ale jak juz pisałem wcześniej koszta są spore. No i zostaje kwestia jak to rozreklamować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 AAAAA zapomniałbym ,jest tu gdzies topic o artykule na temat moddingu , rozumiem ze widze tam juz twoją "puszke" :D . Mam nadzieje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Kozacka buda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Długo się zastanawiałem jak nazwać moją budę <_< , widziałem że paru osobom buda kojazyła się z Falloutem, mimo że inspirowała mnie obudowa z HL2 to jednak chyba w podświadomości zrobiłem Fallouta i tak też postanowiłem ją ochrzcić. Żeby niebyło że niemam pojęcia co to za gra zamieszczam zdjęcia mojej kolekcji tej KULTOWEJ gry przy której spedziłem setki godzin :D Pozdrowinoka dla wszystkich a w szczególności dla "braci stali" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 zaj**** robota ;) widać że się przyłożyłeś do tego już możesz się zapisywac na jakieś wystawy szukaj sponsorów ;) no i zgłaszaj się do tego arta, moze dzieki niemu ktoś cie zobaczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 To ja sie jeszcze raz wypowiem: Niechce zjechac tu nikogo ale ja niepostawiłbym takiej obudowy na biurku.... A jakbym już miał taka obudowe to poszedłbym na złom i ja sprzedał.... I za ta kase kupił jakas nowa........... Moje zdanie Pozdrawiam Ps : Według mnie obudowa na "pokaz", nie do uzytku dziennego jakbym miał to widzieć codziennie to bym hyba cos od siebie na ta obudowe dołożył i nawet by niebyło widac co :P :) 1331031[/snapback] ekhm.. a na co robi sie moding budy jesli nie na pokaz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 nice, ten napis to srukareczka czy recznie ? ale niezla, kurcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ekhm.. a na co robi sie moding budy jesli nie na pokaz :> 1337378[/snapback] - dla wlasnej satysfakcji, - zeby poprawic jej wyglad, - zeby sprawdzic swoje sily w modowaniu, - zeby spedzic czas robiac cos co sie lubi, ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Logo ręcznie, kawałek pomalowanej blachy :-P Na tym zdjęciu lepiej bedzie to widać: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 :zonk: obudowa "wyczesana" na maxa jak ty to robisz :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Piekny mod.. Polak potrafi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 "dobra robota żołnierzu" moim skromnym zdaniem to bardziej inspirowałeś się Falloutem aka. Fallout Tactics ;D niż HL2 ale i tak jest super P.S. naprawdę bardziej to wygląda na Fallout niż HL2 zresztą i tak wolę Fallout B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 good work ;) naprawde kawał dobrej roboty , co do nazwy to nie lepiej wrzucić jakiś swój akcent ? :) Ps. Jak ta buda pachnie ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 widze ze autor topicu jakis uprzywilejowany jest bo sobie grafike do podpisu wstawil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 nareszcie jakaś świetna obudowa. tego było trzeba. P.S. Nie myj jej niegdy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Robak- Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Radek_BVB widze ze autor topicu jakis uprzywilejowany jest bo sobie grafike do podpisu wstawil Jaki tam uprzywilejowany, każdy może walnąć grafike na sygnaturke, chyba że to zabronione tutaj? :D markollX P.S. Nie myj jej niegdy No masz ci los, a juz kupiłem odrdzewiacz i różową farbe żeby troche ja upiekszyc :wink: Edytowane 23 Marca 2005 przez -Robak- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ładnie, ładnie... naprawde dobra robota :D Najbardziej podobają mi się te węże od pralki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 co tu dużo można napisać. Super obudowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Robak, to jest niestety zabronione ;] inaczej ludzie by mieli grafike w podpisach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 mod fajny nawet można powiedzieć że zaje...... Z tym logiem Falouta był bardzo dobry pomysł. Byle tak dalej. Masz już jakiś pomysł na nową obudowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...