soltys Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Moglby mi ktos zrzucic bios z karty Leadtek 6800 (zwykly) i wyslac na mail'a? Wazne zeby bios byl datowany na 05/31/04. Z gory dzieki za pomoc! soltys@piasta.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 www.leadtek.co.uk na tej stronie znajdziesz bios do tej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Sorry za OT ale mam pytanie. Ja posiadam bios w wersji A2. Nie wiem czy to dobrze czy źle? Może mi to ktoś wytłumaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nowsza rewizje karty masz poprostu...ja bym sie cieszyl, pewnie cos poprawili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 spróbuj tu ale chyba nie ma http://www.mvktech.net/index.php?option=co...er&filecatid=71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 ok, dzieki wszystkim :) lukk mi wyslal, pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...