koperek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Dzień dobry ! Poszukuje programu z pomocą którego można robić szybko animacje we flashu i stron www we flashu. Poszukuje jakiegoś prostego w obsłudze programu . Jak można to prosze o nazwe i ewentualnie o link . Dobrzebybyło jak by był po polsku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 hmmmm niech pomysle..... moze Macromedia Flash? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Macromedia Flash? jest akurat skomplikowanym programem. słyszałem o jakimś prostym w obsłudze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Coz, nie uwazam zeby flash byl taki trudny, nawet gdzies widzalem spolszczenie. Jesli to dla ciebie za trudne to podaruj sobie flasha. Nie slyszalem o innych programach chyba ze jakies gowniane button-makery i inny syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl2 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Macromedia Flash? jest akurat skomplikowanym programem. słyszałem o jakimś prostym w obsłudze 1330077[/snapback] też tak mówiłem dopuki nie spróbowałem teraz taki amator jak ja może robić proste animacje z zamkniętymi oczyma :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 wystarzy troszkę chęci i wszystko staję sie proste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Flash jest banalny ;) Ale jak nie chcesz się zagłębiać to skorzystaj ze Swisha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Flash jest banalny ;)no może bez przesady, podstawy są banalne a jak się chce stworzyć coś ciekawego to trzeba już troszkę pomyśleć, np. będę teraz robił komunikator interentowy we flasu i to juz takie banalne nie jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...