arthi Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 W koncu kupilem zajebisty zasilacz ENERMAX 350W: http://www.pc-cooling.de/enermax_nt/en002.htm Cena niezbyt wygorowana jak na jego parametry, w sumie zaplacilem 270zl. Ciesze sie cholernie, teraz zacznie sie podkrecanie! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 A czy gdzieś jest dostepny zasilacz bez wiatraczków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Wyglada na solidny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Full wypas :)! Tylko jak to nie jest drogo, to ja sobie chyba odpuszcze ten 420W co planowałem kupić :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 nawet nie wiesz ile sie nakombinowalem zeby kupic to cacko.. ale nie wyszlo.. potem sie dowiedzialem o jednym fakcie ktory mnie zaniepokoil.. chodzi o to ze te zasilacze potrafia zjarac mobo.. zreszta jak Cie to interesuje to poszukaj na starym forum.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Słyszalem o tym nawet widzialem fotki i prawde mowiac to byl wedlug mnie przypadek, poza tym bylo to dosc dawno, pewnie juz poprawili to co trzeba bylo, ja tam sie nie boje. Zasilacz jest naprawde solidny a 2 lata gwarancji mowia same za siebie, to nie jest byle zlom! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 nawet nie wiesz ile sie nakombinowalem zeby kupic to cacko.. ale nie wyszlo.. potem sie dowiedzialem o jednym fakcie ktory mnie zaniepokoil.. chodzi o to ze te zasilacze potrafia zjarac mobo.. zreszta jak Cie to interesuje to poszukaj na starym forum.. To zes nas pocieszyl, ja tez sie szykowalem na jakis mocny zasilacz :? Zara sie wybujam na stare, moze cos znajde :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Zasilacz na prawdę - suuuper! Chętnie też sobie taki sprawie, ale najpierw chyba kupię sobie regulator obrotów do mojej Delty na FOP'ie-38 i maty dźwiękochłonne, bo już mi w głowie huczy od tych 47 dB!!! :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 JA tylko maze o takim :( Ale jak zarobie to bedzie big tower i 420W!!!!!!! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Nie lepiej od razu 470 W ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Tak tak wjebajcie sobie 15 zasilaczy po 2 KW i będzie jazda. Jeszcze jakis mod płyty i z d650 robisz od razu 150 Thz. Kurcze a wypowiadałem się na temat bez sensownych postów. Chyba mnie to tez dopadło. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Unfortunatelly things aren't the way they seem. Chyba logiczne. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...