Piotr_Sz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Mam takie pytanie mam laptopa firmy Acer model travelmate 230 ostatnio bateria coś słabo trzym czy jest możliwość regeneracji baterii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Ja w asusie mam taką opcje do formowania baterii (najpier wyładowuje na zero, a potem maxa ładuje). Szukaj takiej opcji w biosie, może jest gdzieś tam też w Acerze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 jest mozliwosc regeneracji , kosztuje to w granicach 40 zlotych brutto za ogniwo , zaleznie od bateri masz rozna ilosc ogniw dlatego lepiej wczesniej sie zorientowac ile ich masz:) (podejrzewam ze starczy zapytac kogos kto to robi sa firmy ktore to oferuja , zwykle zajmuja sie tez sprzedaza laptopow) co by sie nie okazalo ze kupno nowej wyjdzie taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Słyszałem, że gdzieś u mnie w Lublinie jest jakiś serwis magików gdzie naprawiają akumulatory, a po regeneracji baterie trzymają lepiej niż nowe i do tego dają gwarancję. Jest jedna wada: drogo, koszt regeneracji chyba z 400 pln albo i więcej. Jak znajdę chwilę poszukam nazwy i adresu tego serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 koszt wymiany ogniw jest mniej wiecej kosztem 50% nowej baterii wiec jest to oplacalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...