DR.Zepsu Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Padła mi płyta ta z podpisu. Musze na szybko kupić nową czytałem te przyklejone tenaty ale nie uzyskałem odp. Moimi faworytami do kupna są: 1. Abit NF7-S2 260zł 2. Abit NF7-S 340zł 3. Abit NF7-SL 330zł 4. Abit AN7 360zł 5. ASUS A7N8X-E 310zł i może 6. EPOX 8RDA3+ 391zł Może jakies inne propozycje?? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 abit nf7 zwykly jesli nie chcesz miec extra dzwieku i nie bedziesz kozystac z sata na SL lub jakis epox 8rda+/3+ , ja asusa nie bralbym , nf7-s2 sobie calkowicie daruj , no i an7 tez moze byc choc z nimi to roznie jest , poczytaj topiki o tych plytach a dowiesz sie wiecej o uzytkowaniu kazdej z nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 An7 i wsio wparadkę :) super płyta, uzywałem i polecam, szczegolnie soundstorma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 dfi infinity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) To którego AN7czy NF7-S czy SL??? Jaka różnica między nimi bo na stronie producenta to za dużo nie ma DFI jest drogie :cry: Edytowane 15 Marca 2005 przez DR.Zepsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam. Abit AN7 to różni sie od NF7- S, SL tym że ma wyświetlacz kodów post i układ zwany uGuru, a NF7-SL różni sie od samej "Eski" tym że niema przejściówki Abit Seriell 2 (z Sata na ATA). Jeśli sie pomyliłem to prosze sprostować :wink: (Każdy ma prawo :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 dfi infinity kosztuje 379 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 ABIT NF-S / AN7 ja bym wolał AN7 :) A jak nie masz floty to sobie kup taką jak moja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) flota to jest tylko że dostepność w sklepach to już gorzej. Gościu proponował mi jakiegoś gigabyte . Asusa mają na stanie i abita nf7 bez sata. Chyba wezme tego NF7-S tylko zamówić go będe musiał w moim mieście. Edytowane 16 Marca 2005 przez DR.Zepsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Drozda ile wyciągasz w poszczególnych Markach na tym sprzęcie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...