sector Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ile moglbym wziac za uzywana plyte gloofna Gigabajta i810 ze zintegrowana grafa i dzfiekiem plyta ma 3 PCI 1 opcjonalne TV =) ile bym wycisnął ? :P za takie cacko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Męczę się w pracy na podobnym złomie na i810... szkoda gadać... Co do ceny to myślę, że 100-150 zł to absolutny MAX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Męczę się w pracy na podobnym złomie na i810... szkoda gadać... Co do ceny to myślę, że 100-150 zł to absolutny MAX. total absolootny ;) a tak btw, to www.allegro.pl ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 heh to złom fakt =) ale cieshe sie ze nafet te 150 wycisne bedzie na nową obudowe :D thx za informacje :) btw. w q3 mam 70 klatek z celeronem 700mhz :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 a moze ma ktos do sprzedania plyte gloofna (asusa lub abita) pod celerona 700mhz ? nie drogo ofkoz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 a moze ma ktos do sprzedania plyte gloofna (asusa lub abita) pod celerona 700mhz ? nie drogo ofkoz :D Jak Cie to zainteresuje to mam ASUSA a7v133 + ALTHON 1ghz +786 mb ram, niedrogo . :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 kcem pod celerona :P ale ile za to kcesz !? :P a btw o ile moge podkrecic celerona 700 :P ? mam wypas culera :D dżamikona jakiegos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 sectror mam za 180z abita BE6-2 RAID BOX komplet :P ale jestem z wawy co do tej i810 to sobie chlopaki z cieibe jja robia , MAX to 50-60zl za to scierwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 sectror mam za 180z abita BE6-2 RAID BOX komplet :P ale jestem z wawy co do tej i810 to sobie chlopaki z cieibe jja robia , MAX to 50-60zl za to scierwo primo: -Ten Abit BE6-2 RAID to wersja na i815e? (ze zintegrowaną grafiką i dźwiekiem) -Czy jest sprawny i Linux compatible? -Czy da się wstawić Tulipana? -Czy da się ustawić procesorowi Vcore nizsze nież standardowe (np 1.3 zamiast 1,65V)? secundo: i810 czy i810e? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Adam78 jaka wersja ? :D , looknij na www abita , BE6-2 rev 2.0 RAID niew iem jakie minimalne Vcore jest na niej ale na 100% co najmniej 1.5V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Adam78 jaka wersja ? :D , looknij na www abita , BE6-2 rev 2.0 RAID niew iem jakie minimalne Vcore jest na niej ale na 100% co najmniej 1.5V Ajj... BX na slot. Ja szukam kandydata na mały server ze zintegrowaną grafą na s-370. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 no to ten szit na i810 jest idealny dla ciebie :D a jak chcesz to ci moge grafike jakas do servera za darmo dodac do mojej plyty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 sectror mam za 180z abita BE6-2 RAID BOX komplet :P ... czy przez slowo komplet rozumiesz tez zapasowe kondensatory ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 benek dobra uwaga :D , kondensatory sa .... NOWE :D bo je wymienialem , mam 2 takie plyty , w jednej wybuchly , w drugiej jeden zaczal puchnac wiec wymienilem hurtem w obudwu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 RusH lokaj mejla odemnie i pofiedz co ty na to? adam jak kcesz to ja ci moge zapodac moja plytke gloofna Gigabajta i810 :P pod celerona 700 :P zintegrowana grfa i dzfiek :P jak kcesz to na mejla dafaj znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 no cackiem to bym tego nie nazwał :lol: 810 to nieudana kość, dużo za to nie weźmiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 niom wiem :P ale mam nadzieje ze z 70zl pociagne :P ale to ze to shit to wiem :P nafet agp nimam :P shit :P rush: odpowiedz na mejla !!!!!!!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a moze ma ktos do sprzedania plyte gloofna (asusa lub abita) pod celerona 700mhz ? nie drogo ofkoz :D Ja mam płytke taką jak w podpisie, chipset i815EP, działa zajebiście, regulacja fsb 0d 50 do 250 co 1 sprzedam za 200 zeta (jest na gwarancji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 sectror mam za 180z abita BE6-2 RAID BOX komplet :P ale jestem z wawy co do tej i810 to sobie chlopaki z cieibe jja robia , MAX to 50-60zl za to scierwo 180 zeta ? oszlałeś ? za 180 masz nowego Abit BX133T z raidem (socket370), oczywiście w Actionie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 no cackiem to bym tego nie nazwał :lol: 810 to nieudana kość, dużo za to nie weźmiesz nie nazwał bym tego chipu nieudanym, poprostu jest zrobiony do płyt formatu microATX i wydaje mi sie ze sie sprawdza, chcesz mieć coś lepszego z lepszą grafiką to kupuj nie microATX a ATX, proste i logiczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 lol mozesz mi podac linka co i jak i lookne :o ja wlasnie potrzebuje socket 370 dawaj linka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a moze ma ktos do sprzedania plyte gloofna (asusa lub abita) pod celerona 700mhz ? nie drogo ofkoz :D Ja mam płytke taką jak w podpisie, chipset i815EP, działa zajebiście, regulacja fsb 0d 50 do 250 co 1 sprzedam za 200 zeta (jest na gwarancji) :o to moze jakos sie dogadamy :o ? a co to jest za producent plytki i ile gwarancji ? i podpasi pod celerona 700 :) napisz na mejla co i jak :) moze sie dogadamy !!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a moze ma ktos do sprzedania plyte gloofna (asusa lub abita) pod celerona 700mhz ? nie drogo ofkoz :D Ja mam płytke taką jak w podpisie, chipset i815EP, działa zajebiście, regulacja fsb 0d 50 do 250 co 1 sprzedam za 200 zeta (jest na gwarancji) :o to moze jakos sie dogadamy :o ? a co to jest za producent plytki i ile gwarancji ? i podpasi pod celerona 700 :) napisz na mejla co i jak :) moze sie dogadamy !!!!!!!! Producent: ABIT Chipset : i815EP Gwarancja ? nie wiem, jakies kilka miechów jeszcze do celka 700 sie nadaje, no bo ja sam mam celka 700 i jest wykrecony na fsb 100 czyli 1050 MHz, acha sprzedać ją chce dopiero za jakieś dwa tygodnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 lol mozesz mi podac linka co i jak i lookne :o ja wlasnie potrzebuje socket 370 dawaj linka :) www.action.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 wypas !! to i jak ja !!! daj mi wiadomosc na mejla sector@space.pl i biore ja od ciebie podaj mi numer telefonu czy cos zebysmy pogadali i wezme ja od ciebie i wypas ze podkreciles celerona 700 do 1050 :) wypas tesh tak zrobic daj wiadomosc na mejla !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 no cackiem to bym tego nie nazwał :lol: 810 to nieudana kość, dużo za to nie weźmiesz nie nazwał bym tego chipu nieudanym, poprostu jest zrobiony do płyt formatu microATX i wydaje mi sie ze sie sprawdza, chcesz mieć coś lepszego z lepszą grafiką to kupuj nie microATX a ATX, proste i logiczne Mylisz się. Ten chipset miał problemy z pamięcią. Instalacji Windowsa nie chodziła bez setup cor a nie wspominam o problemach z pamięcią konwencjonalną gdzie niektóre programy się wykładały bo nie było możliwości zwolnienia wystarczającej ilości tej pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 no cackiem to bym tego nie nazwał :lol: 810 to nieudana kość, dużo za to nie weźmiesz nie nazwał bym tego chipu nieudanym, poprostu jest zrobiony do płyt formatu microATX i wydaje mi sie ze sie sprawdza, chcesz mieć coś lepszego z lepszą grafiką to kupuj nie microATX a ATX, proste i logiczne Mylisz się. Ten chipset miał problemy z pamięcią. Instalacji Windowsa nie chodziła bez setup cor a nie wspominam o problemach z pamięcią konwencjonalną gdzie niektóre programy się wykładały bo nie było możliwości zwolnienia wystarczającej ilości tej pamięci Oj, to Ty sie mylisz, nie raz instalowałem winde na chipsecie i810 i nie musiałem odpalać żadnego setupcor, poza tym pamięć konwencjonalna ? przecież to nie zależy od chipsetu tylko od systemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Oj, to Ty sie mylisz, nie raz instalowałem winde na chipsecie i810 i nie musiałem odpalać żadnego setupcor, poza tym pamięć konwencjonalna ? przecież to nie zależy od chipsetu tylko od systemu no nie całkiem. zobacz ile przy tej samej konfiguracji masz konwencjonalnej na bx i 810 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Oj, to Ty sie mylisz, nie raz instalowałem winde na chipsecie i810 i nie musiałem odpalać żadnego setupcor, poza tym pamięć konwencjonalna ? przecież to nie zależy od chipsetu tylko od systemu no nie całkiem. zobacz ile przy tej samej konfiguracji masz konwencjonalnej na bx i 810 Ja sprawdzilem - jest tyle samo, ucina tylko z rozszerzonej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Oj, to Ty sie mylisz, nie raz instalowałem winde na chipsecie i810 i nie musiałem odpalać żadnego setupcor, poza tym pamięć konwencjonalna ? przecież to nie zależy od chipsetu tylko od systemu no nie całkiem. zobacz ile przy tej samej konfiguracji masz konwencjonalnej na bx i 810 Ja sprawdzilem - jest tyle samo, ucina tylko z rozszerzonej. Chyba to można sobie ustawić, co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...