kokodin Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 mam nagrywarke liteon która nagrywa ale nie czyta możliwe że brubna ma rok gwarancje jeszcze 2 a plomby w stanie zaniku (często zmieniała miejsce pobytu) co mam robić z takim ustrojstwem czy powinienem ją rozkręcić i oczyścić optykę czy oddać ją do serwisu czekać miesiąc płacić i dowiadywać że nic sie nie da zrobić może ktoś miał podobny promlem i wie co z tym jest (nagrywarka "lubi" niektóre płyty a innych nie) prosze o pomoc nie mam kasy na wymiane sprzęta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedynakm Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 A próbowałeś wyczyścić to płytą czyszczącą (taka ze szczoteczką)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodin Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 A próbowałeś wyczyścić to płytą czyszczącą (taka ze szczoteczką)? 1329943[/snapback] dzięki za posta ale nie wiem czy wiesz że płyty czyszczące nie nadają sie do nagrywarek są z czegoś sztucznego więc w nagrywarkach prawie zawsze sie topią i to daje efelt odwrotny do założonego a jak zostanie jakieś włókno w przypadkou nie stopienia sie czyścika to podczas nagrywania może dojść do tego włukna i co kicha napend do wymiany. wczoraj jednak sie odważyłem i rozłożyłem sprzęta i nic bródu w środku wszystko oczyściłem jednak i teraz działa jak nowa ale oczywiście za posta dziękuje i polecam sie na przyszłość :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...