lilith_84 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 od jakiegoś czasu pokazuję mi sie taki tekst: Wystąpił problem z aplikacją gg.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. I tak samo z update.tmp! Kiedy zrobie "nie wysyaj" zamyka mis ię GG :-( :-( :-( :-( :-( Co z tym zrobić?????? Pomózcie!!!!! Z góry dzięki!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Update.tmp to plik sluzacy do automatycznej aktualizacji GG, dobrze jest go zablokowac w firewallu zeby miec spokoj. a skoro gg sie wykrzacza to chyba najlepiej go przeinstalowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 ciężko wyczuć czemu ale GG mam problemy,,, update tmp odpowiada za poprawki do gg.. imo na szybko odinstaluj gadacza i zainstaluj raz jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 spytaj Billa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith_84 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nic nie daje odinstalowanie:( a jak mam to zablokować????:( Z antywirów mam AVG i AdAware! Pomóżcie!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 + windows up date. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 a przy usuwaniu gadacza wywaliles wszystkie wpisy z rejestru? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylu_pl Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Mialem podobny problem i sa dwie mozliwosci albo zainstaluja jakas starsza wersje GG albo poszukaj jakiejs nakladki na ta ktora masz napisz jaka masz ver GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...