zeli Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 krotka pilka :wink: oplaca sie przesiadka z 640 na 2048. cena ta sama ale skad mamy wiedizec co bedzie za 2 lata :unsure: 1465155[/snapback] Nie! TP az prosi zeby zmienic na 2mbps i udupic nas na 2 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Teraz krótka piłka odemnie :lol: Jakie macie Download i jaki Upload w NEO 2048? Prosze podawać w kB/s! Pytam bo są duże rozbieżności z tego co zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) U mnie : Download 246 KB/s Upload 32 KB/s (zalezy gdzie sie wysyla, na ftp czasami do 34 podchodzi, przez outlocka kolo 30 KB/s, ale glownie jest tyle ile ma byc) Ping do onet.pl: 11-12 ms i cala dobe tak samo Edytowane 26 Maja 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 U mnie : Download 246 KB/s Upload 32 KB/s (zalezy gdzie sie wysyla, na ftp czasami do 34 podchodzi, przez outlocka kolo 30 KB/s, ale glownie jest tyle ile ma byc) Ping do onet.pl: 11-12 ms i cala dobe tak samo Dokładnie identyczne osiągi 24 h/dobe Na grach pingi na polskich serwerach 10-30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 U mnie : Download 246 KB/s Upload 32 KB/s (zalezy gdzie sie wysyla, na ftp czasami do 34 podchodzi, przez outlocka kolo 30 KB/s, ale glownie jest tyle ile ma byc) Ping do onet.pl: 11-12 ms i cala dobe tak samo 1465690[/snapback] Transfery tak samo, pingow nie badalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 strasznie wolny ten Upload :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 No niestety. To chyba jedyna wada neo 2Mbit. Upload 8x mniejszy :D Przydalo by sie przynajmniej 384 kbps albo 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) chyba chlopaki niedlugo dolacze do posiadaczy neo 2048 :wink: od czerwca przy umowie na dwa lata ma kosztyowac 159. czyli taniej niz teraz place za 640 :mur: i ojciec sie burzy ze za wolniejszy net placi nawet wiecej niz za 4 razy szybszy :wink: moze gra ktos w jakies gierki on-line na tej neo a przesiadl sie z 640. jak tak to jakie wrazenia?? :wink: Edytowane 28 Maja 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 chyba chlopaki niedlugo dolacze do posiadaczy neo 2048 :wink: od czerwca przy umowie na dwa lata ma kosztyowac 159. czyli taniej niz teraz place za 640 :mur: i ojciec sie burzy ze za wolniejszy net placi nawet wiecej niz za 4 razy szybszy :wink: moze gra ktos w jakies gierki on-line na tej neo a przesiadl sie z 640. jak tak to jakie wrazenia?? :wink: 1468016[/snapback] To jest to samo łącze, wiec raczej pingow lepszych nie bedziesz mial (roznica 5 ms max!) (oczywiscie przy wolnym laczu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Zawsze to te 3-5 ms mniej. Do gier online to dosc duzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 U mnie DL -248kB/s a UL - 32kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zywiol Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Nie no moim zdaniem to ta oferta jest troche przebrzmiała dla ldzi którzy mieskzją w zasięgu dialogu to bym proponował Dialnet ADSL. Tam macie 1 Mb za 99 zł z 256 upload i bez żadnych limitow a 2 Mb są mniej więcej za 190 zł a upload wynosi 512 kb i również bez żadnych limitów. Tak że sądze że t oferta jest całkiem atrakacyjna a co do umowy to jest podpisywana na rok :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Nie no moim zdaniem to ta oferta jest troche przebrzmiała dla ldzi którzy mieskzją w zasięgu dialogu to bym proponował Dialnet ADSL. Tam macie 1 Mb za 99 zł z 256 upload i bez żadnych limitow a 2 Mb są mniej więcej za 190 zł a upload wynosi 512 kb i również bez żadnych limitów. Tak że sądze że t oferta jest całkiem atrakacyjna a co do umowy to jest podpisywana na rok :). 1469652[/snapback] Tyle ze nieliczni sa w zasiegu tego operatora,a nawet posiadajacy telefon w Dialogu nie zawsze moga liczyc na ta usluge.Brak mozliwosci technicznych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 gdyby u mnie byl ktos inny oprocz TP i jakies wolnej radiowki to bym sie nie zastanawial nad zmiana :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 mam Neo 2mb/s juz. Pingi w cs:s na ICP ok. 40 z 70 jak było na neo640 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drago_02 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam Posiada lacze 4Mbps (512 Up) i stwierdzilem ze nie jestem w stanie wykorzystac w pelni tego lacze (podlaczone dwa kompy, p2p,radio internetowe i kilka innych programów).Uzywam programu do monitorowania lacza Du Meter i bardzo rzadko dowland przekracz 1 - 1,2 Mbps , przewarznie wacha sie w granicach 250 do 600 kbps.Wiec moim skromnym zdaniem niema sie co podniecac zbytnio Neo 2Mbps ,uwazam ze jedyna zecza jaka powinno sie brac pod uwage w tym wypadku jest cena (chyba ze podlaczone zostanie wieksz ilosc komputerow) Pozdrawiam Drago_02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o limit to zlicza tylko dane pobrane (download) upload do limitu sie nie liczy. Dobrze mówie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Swoją droga TP dość znacznie obniżyła abonament za Neo 512. Teraz 96 zl zamiast 120. Blisko 4x wolniejsza Neo 128 kosztuje 75 zł. Tylko jak to jest, ze na Neo 128 limit wynosi 7GB, a na 512 tylko 15GB :| Całkowita tragedia jest przy 1024 - 25GB. Wychodzi na to, że 10x wolniejsza Neo128 ma ok 3,5x mniejszy limit. Totalna paranoja. Kilka dni temu myślałem o Neo1024, ale po krótkiej analizie wyszło, że Neo 640 wymiata ^^ Może i te 25GB wystarczyłoby mi, ale nie za taką cenę ! Edytowane 4 Czerwca 2005 przez Lumperator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...