MRrad Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Cześć Mam taki zasilacz jak w temacie i chce wymienić w nim wentyla bo chodzi jak mały traktor :sad: . I tutaj pytanko: jaki wentylator najlepszy (cichy) i taki nie za drogi (ok. 30zl). I jeszcze jedno jaka wydajność powinien mieć? Zgóry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbus_b Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Poprzeglądaj Allegro albo Sklepy i napewno cos ciekwaego znajdziesz. Większość ludzi i tak poleci ci Arctic Cooligna np takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44821314. A ja od siebie polecam tego Qolteca: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45323621 bardzo dobrze sie sprawuje i jest przede wszystkim bardzo cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a ja bym radził wykręcić ten wiatraczek wyczyścić i przesmarować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 dokładnie radze to samo co domik bo ten nowy wentyl jest wiecej wart od całej zasiłki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 No to jakiś dziwny ten COD. Miałem c300 i to był najcichszy element kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRrad Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 No u mnie to najgłośniejszy element :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRrad Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a ja bym radził wykręcić ten wiatraczek wyczyścić i przesmarować. 1330980[/snapback] Wsumie to ja go niedawno czyściłem, ale nic nie smarowałem. Smarowanie dałoby coś, czy lepiej kupić nowy wentylator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 nie wiem czy coś da ale warto spróbować nie ;) ? nic nie zaszkodzi a wrazie czego zyskasz trochę kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ja kiedyś wsadziłem do mojego codeshita revolteca świecącego na niebiańsko. Zajebiście wygladalo, troche modowany:) Ale fakt wiatraczek był droższy od zasilacza :D Quoltec'ów ja nie polecam zaraz sie zacieraja i sa za głośne!! (Robione w Polsce z tego co pamietam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRrad Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Mam jednego Quoltec'a do wietrzenia obudowy. Faktycznie jest bardzo cichy ale za razem moło wydajny, ledwo co dmucha. A co myślicie o Arctic Cooling fan pro 2l? Nie są one przypadkiem zbyt głośne, bo to co podaje producent to często ściema. Jak ma ktoś takiego to prosze info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...