dzidzi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam mam problem z w/w kamerką. Po podłączeniu do komputera została odrazu znaleziona instalacja bez problemów ale potem coś jest nie tak ponieważ zdjęcia mogę robić tylko do rozdzielczości 352x288 tymczasem na opakowaniu pisze, że można robić z rozdzielczością 640x480 a 352x288 video, ale to nie koniec problemów. Próbuję uruchomić to coś pod Yahoo Messengerem i co i kaplica gdy włącze funkcję webcam yahoo się wiesz ale to tak dziwnie, że nie da się go wyłączyć np teraz mam go zawieszonego i nic mogę go dać na pasek i w niczym to nie przeszkadza ale żeby go uruchomić jeszcze raz musze restart kompa robić no cóś strasznego i tyle. :mur: Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Hmm zainstalowałem kamerkę na lapku (ten sam system operacyjny czyli Win XP i dziwne bo działa no powiedzmy, że działa bo włącza się okienko widzę się osoba z którą rozmawiam mnie nie widzi ale to już pomijam bo co gorsza gdy chcę zamknąć Yahoo M. to nie da się dzieje się to samo mogę robić co tylko chcę a programu zamknąć się nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 :huh: czy nikt nie ma problemów z kamerką hi myślę sobie, że może to jest jeszcze problem z moim łączem co Wy na to ?? Jeszcze jedna sprawa jakiego programu używacie do kamerek (w sensie rozmów)?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...