S.W.A.T Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam, na Swieta kupilem do nowego komputera 512ram Kingston 400mhz, wszystko pięknie i tak mi czyta w CPU-Z. Dzis postanowilem kupic drugie 512 ram i TAK MI CZYTA W CPU-Z (Dlaczego jakas Nanya jak w SLOT#1 czyta mi Kingston ?? ) . Dlaczego w zakładce Memory Pokazuje SINGLE a nie DUAL ?? Mam płyte ABIT IC7-G, sloty ma w kolorach NIEBIESKI - FIOLETOWY - NIEBIESKI - FIOLETOWY. Pierwszy (podstawowy RAM jest w SLOCIE#1 (niebieskim), chcialem drugi RAM wsadzic na SLOT#2 (fioletowy) ale nie chcial sie wlozyc, wsadzala się tylko jedna połowa :o. Więc postanowilem wsadzic do SLOT#3 (kolor niebieski) i pokazuje wszystki pięknie 1GB ale dlaczego tak w CPU-Z dziwnie czyta ? i nie widzi DUALA ? Troche zamotalem ale chyba się połapiecie :P Pzdr. S.W.A.T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 A po co ten temat założyłeś??? już jeden IDENTYCZNY twojego autorstwa jest w podstawowych zagadnieniach... za to mogą polać się % KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Pierwszy (podstawowy RAM jest w SLOCIE#1 (niebieskim), chcialem drugi RAM wsadzic na SLOT#2 (fioletowy) ale nie chcial sie wlozyc, wsadzala się tylko jedna połowa :o. Jak sie nie chcial wlozyc ? A nie wciskasz odwrotnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...