Gość artur.c Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Przez zupelny przypadek trafila mi sie plyta, bez kosci biosu!! Chcialbym z ciekawosci sprawdzic czy jest sprawna, jednak nie wiem kto jest producentem, przez co nie wiem jaka kosc zastosowac i bios wgrac! Czy ktos wie jak mozna w inny sposob zidentyfikowac producenta? - format mATX - pod slotem jest tylko info o procesosze ready, dma i dzwieku - plyta jest na socket pga370 - ma 3 banki pamieci - chipset to zdaje sie via apollo pro 133 (vt82c693a i vt82c686a) - 1 agp, 1 cnr (czy jakos tak), 2 pci, 1 isa ( w takiej kolejnosci) PS. jak bede mial aparat (roznie z tym bywa to wrzuce zdjecie) Edytowane 15 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pacco Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 sprawdz programem aida32, sam mialem problem z rozpoznaniem plyty w starym kompie i aida mi ladnie ja opisala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) sprawdz programem aida32, sam mialem problem z rozpoznaniem plyty w starym kompie i aida mi ladnie ja opisala :) 1330793[/snapback] Raczej ciężko będzie mu sprawdzić niedziałającą płytę programem AIDA :lol: Proponuje poszukac wszystkich oznaczeń jakie są na płycie i je tu podać - myśle że ktos z tweaka napewno pomoże w identyfikacji, przydała by sie też jakaś dobra fota tego mobo ;] Edytowane 16 Marca 2005 przez pichu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Ozda Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 mam też problem z płytką moja jest pod 2xPentium Pro w tej chwili jeden 200MHz ram jest, grafa działająca jest. Odpalam a on zaczyna piskac i koniec stoi co może być nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas88 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Dr_Ozda zaluz sobie nowy temat bo gadasz toche nie na temat :lol: Co do oznaczen to czesto sa między slotami PCI. Po prostu szukaj duzych liter a naperno cos znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...