finchi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam wszystkich serdecznie. Nie znam sie za bardzo na tych sprawach i mam do was pytanko. Mam zamiar kupic plyte glowna taka jak w temacie czyli SOLTEK SL-75FRN2-L i nie weim czy bedzie na niej dzialac moj stary procek a wiec AMD Duron 800Mhz???? Prosze o szybkie odp. Z góry dziękuje. Wedlug mnie mysle ze pojdzie ale nie jestem na 100% pewny i poczekam na wasze porady :mellow: Aha i moj procek ma FSB 100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam wszystkich serdecznie. Nie znam sie za bardzo na tych sprawach i mam do was pytanko. Mam zamiar kupic plyte glowna taka jak w temacie czyli SOLTEK SL-75FRN2-L i nie weim czy bedzie na niej dzialac moj stary procek a wiec AMD Duron 800Mhz???? Prosze o szybkie odp. Z góry dziękuje. Wedlug mnie mysle ze pojdzie ale nie jestem na 100% pewny i poczekam na wasze porady :mellow: Aha i moj procek ma FSB 100. 1330589[/snapback] No bedzie dzialac na bank, nie masz sie co przejmowac:) zawsze mozesz obnizyc mu mnozik i dac wiksze fsb, 133 to zaden problem moze 166 sie uda:) jak juz bedzie chodzic i masz odblokowany mnoznik (olwek mod) sprobo go puscic na 5,5*166 i bedziesz mial niezlego kopa wydajnosci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
total90 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a czego ma ci nie pojsc przeciez ta plyta jest pod amd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...