topola Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Witam . Gdzies kiedys wyczytałem ze ktos montowal na grafe jako chlodzenie wentylator Intela BOXOWY do Prescottow wsumie zalezy mi zeby cos niedrogiego zalozyc i zeby fajnie chlodzilo w wydaje mi sie ze cos takiego bylo by ok . Jakby ktos mial jakis schemat lub zdjecia jak u siebie ma cos takigo zamontowanego bylbym wdzeiczny. Moja grafa to gf fx 5600 ale niechce ladowac kasy w pasywne chlodzenie co jest warte prawie tyle co polowa wartosci karty :) no chyba ze ktos ma lepszy pomysl zeby niedroga a dobrze ja schlodzic ( i nie mowie tu o wsadzaniu jej do lodowki :P :) )) pozdrawiam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44395428 << cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=17566 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 ja mam dokładnie ten radiator na moim 6600GT ale nie mam zdjeć :( przyczepiłem za pomocą zacisków takich jak są na kablach od zasilacza takie paski zaciskowe .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topola Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 mechl!n dzieki za linka o cos takiego mi chodzilo ;)) niektorzy ludzie tam to maja fantazjie hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ja chlodze moja karte wentylatorkiem z pII [zamiast 2x mniejszego standardowego] i dodatkowo jakies 3cm od niego ustawilem boxowy wentyl z mojego pIV i wszystko hula az milo...... buczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...