Amanthas Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 witam mam maly problem postanowilem zakupic sobie zestaw glosnikow modecom av2000(w kolorze czarnym) nie chodzi o rady o sprzet itp. juz sie naczytalem i zdecydowalem chodzi o to ze nie moge znalezc zadnego sklepu ktory by mial je na stanie nie zadawalaja mnie odpowiedzi obslugi ze moze za miesiac beda bo mi troszke na czasie zalezy wiec jesli ktos znalby jakis sklep inetrnetowy ktory posiada owe glosniczki na stanie to prosilbym o linka ewentualnie moze byc adres jakiegos sklepu w okolicach torunia badz olsztyna z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamu20 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 No to ja radze Ci poczekać - w tej chwili nie maja nigdzie tych glosnikow (przynajmniej tych dobrych) bo czekaja na dostawe od producenta. Poprzednie wersje mialy problemy (bylo juz o tym na forum) podobno maja sie pojawic w kwietniu (nie pytaj czy na poczatku czy pod koniec bo nie wiem). Sam czekam na nie, bo kupilem wczesniejsza wersje i byly problemy, na szczescie w sklepie przyjeli je i kazali czekac na nowa dostawe to wymienia. P.S. w Modecomie powiedzą Ci ze zadne problemy z wczesniejszymi glosnikami nie sa im znane - ze wszystko tak jak ma byc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 A nie lepiej Geniusy ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikragin Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Benchmark.pl przyznaje się do posiadania "na wyczerpaniu" Modecomów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa007 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Benchmark.pl przyznaje się do posiadania "na wyczerpaniu" Modecomów. 1364207[/snapback] ale tych "wadliwych" czy juz dobrych :wink: ?? a tak pozatym to nieznacie moze jakis innych (tzn tanszych :razz: )sklepow ktore posiadaja te glosniki w swojej ofercie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...