OZON Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 czy ktos z szanownych :D kolegów mógłby mi zapodać linka, skąd można ściągnąć BIOs'a do Teac CD-W58E :!: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 a szukales na cdrinfo.pl, na stronie producenta, albo w googlach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ... albo na stronie Teac'a?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Z tego co wiem to TEAC nie wypuścił ŻADNEGO biosu do tego modelu nagrywarki. Dlaczego? Nie wiem. Tu masz linka http://www.teac.de/support/english/index.htm ale pewnie i tak nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Spróbuj na cdrinfo.pl. Jeśli tam nie znajdziesz to nie będzie go nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 jeżeli kogoś to interesuje to na http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/ są biosy do napędów, ale niestety nie do tego co Ty OZON masz (a mogłoby być tak fajnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Tez mam tego TEACa :D tez szukalem i .... nie znalazlem :( Jaki z tego wniosek :?: :?: :?: 8O Ten model jest po prostu :twisted: najlepszy, bezbledny, bezproblemowy, super udany itp. itp. i oczywiscie nie potrzeba pisac sla niego specjalnie rzadnego nowego firmware :evil: ... Najlepszy to oczywisci w swojej klasie ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Tez mam tego TEACa :D tez szukalem i .... nie znalazlem :( Jaki z tego wniosek :?: :?: :?: 8O Ten model jest po prostu :twisted: najlepszy, bezbledny, bezproblemowy, super udany itp. itp. i oczywiscie nie potrzeba pisac sla niego specjalnie rzadnego nowego firmware :evil: ... Najlepszy to oczywisci w swojej klasie ... :wink: trudno się z tą opinią nie zgodzić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...