ebook Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 PILNE: Czy ktos wie gdzie mozna kupic przelotke 24pin (zasilacz)-> 20pin (plyta) ?? Potrzebuje 2 sztuki. mam tego nieszczesnego chiefteca 360-202df i w moja plyte nie ma w ogole wlozyc wyczki (tuz obok gniazda 20pin jest gniazdo IDE uniemozliwiajace pozostawienie obok nadmiarowych 4 pinow. Kumpel ma podobny problem. Nie chcemy wycinac tych 4 pinow bo sie moga jeszcze przydac. z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Widziałem na: www.mcs.pc.pl Dokładnie tutaj: http://mcs.pc.pl/sklep.php?kat=Kable Edytowane 16 Marca 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebook Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 dzieki, znalazlem tez w www.hipermax.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...