Skocz do zawartości
TrAvIkK

Nie Mam Juz Sily...

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, no rece poprostu opadaja... nic ino sie pochlastac...

Problem wyglada nastepujaco: Kupilem sobie wczoraj oryginalnego HL 2 (nie to nie ten problem :-P) i wgyrwam gre jestem na serwerze i wywala mi do windowsa z napisem: Pamiec nie moze byc "read" i jakies cyferki ponizej. :mur: Jest tak w kazdej grze, cczasami poprostu wywala mnie do windosa bz niczego, ale nie w kazdej grze ten sam blad. Np. w doomie 3 wyala mi czy wyslc raport cyz nie :mur: :mur: :mur: :mur: . Temperatura procka nie wychodzi powyzej 60C. Moj sprzet to:

GF 5200 FX 128 RAM

AMD Athlon 2500 XP+

MSI KT4AV <-plyta

2x 256 RAM DDR 333 mHz

Dysk 40 GB

Karta LAN

karta muzyczna (jakas lipa)

Moj system:

XP SP 2 PRO PL

Direct 9.0c

nVidia drivery najnowdsze (probowalem na omega - to samo)

Nie mam juz siil sprawdzalem ramy programem Memtest (bodajze...) i nic nie wykrylo (zadnych bledow). Prosze o pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche duza masz ta temperature na tej mobo moj antek nie chcial procowac z wieksza niz 50* postaw kompa na przeciagu i zobacz co sie bedzie dzialo

//sorry nie jem ostanio duzo

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

probowalem na przeciagu, probalem przy otwartym oknie nic nie dalo.

Mam NAV 2k5 i nic nie wykrywa, podaj mi tego linka do mks online to sprawdze.

Skad wezme te programy do testowania tych rzeczy? Kiedys mialem prime95 i po kilku sekundach wywalal jakis blad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram w CS'a odkad powstal. Taki problem wsytepuje albo przy starych driverach karty graficznej, albo jesli za ostee timingi ( lub o/c ) dowalisz pamieciom.

Pozdr.

To nie wina zadnych wirusow, a MKS'a mozesz sobie w buty wlozyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co konkretnie masz na myśli? Nie znam się na tym tak bardzo więc prosze mów jak do hmm "lamera" ? Nie kreciłem niczego, jeśli to masz na myśli.

Drivery mam najnowsze ze strony nVidii, jak pisalem omega drivers tez nei pomagaja.

Edytowane przez TrAvIkK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi