zwierzak81 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Witam moja dziewczyna ma w kompie taki dysk WD Caviar SE 80 GB (ATA/150, 8MB, 7200) WD800JD na SATA i speedfan oraz everest pokazuje ze ma on 51 stopni czy to nie za duzo??? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 dużo.powinno być z 42... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 u mnie jest 27-28 stopni..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 To duzo ale sprawdz dokladnie reka czy ta temperatura jest faktycznie tak duza. Jesli dotkniesz dysku a on bedzie mial 50 stopni to napewno to odczujesz. Sprawdz tez czy dziewczyna ma dobrze przykrecony dysk do obudowy. Jak wiadomo wtedy cieplo z dysku rozchodzi sie po metalowych czesciach budy i spada temperatura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Pomyśl o jakimś wentylku na dysk, a przedłużysz jego żywotność, bo z taką temperaturą może zbyt długo nie pociagnąć. Ja mam u siebie do max 36 stopni na sata, tyle tylko, że z jednym arcticiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak81 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 zalozylem dzisiaj 2 wiatraczki montowane na dysk i temp. spadla do 40-42 stopni wiec chyba nie jest zle? pOzdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 ja mam na Raptorze 10000rpm 27C...ale wiatrak 80mm@2000rpm wieje na niego z przodu budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 hehehe ja mam swoją baracude całą obłożoną gąbką od opakowania karty tv i po defragmentacji temp. dochodzi do 59 stopni :-> a tak normalnie 30-40 stopni kto da więcej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...