Skocz do zawartości
Div

Sempron 2300 @ 2228.1 - Będzie Dalej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wszystie tematy przeczytałem od kręceniu Semprona... tam się nie da tutaj też nie tam też nie taka sama historia jak z Celeronem D ;) jak zwykle nie da się ;) dostałem dwa trzy temu tego AMD do zabawy... wczoraj miał 220x9.5 - za mało! ;) dziś jestem na etapie 234.5x9.5 teraz coś ciekawego miał napięcie.... 1.58v!!!! ale.. wiszał się i bajerował.. nie chciało mi się bawić w najmniejsze i chce go wygrzać.. ustawiłem mu 1.7v! działa bez problemu! teraz do chłodzenia go uzywał zwykłego aluminiowego radiatora Cooler Master pod AMD Athlon XP 2000 ;) jakieś pytania? mam ochote od poniedziałku kręcić go już na chłodzeniu składającym się z: Ogniwa peltiera i zestawu WC za 99zł ;) + chłodnica 39zł ;) zobaczymy co z tego wyjdzie... Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i mamy nastepnego geniusza :mur: bierze pewnie jeszcze zestaw cpc wygrzewanie na 1.7v nie no ludzie

"Początkujący uczestnik

Grupa: Użytkownik

i haslo dnia :"tam się nie da tutaj też nie tam też nie taka"

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.7V wygrzac ??!! :)

A do do tego gotowania cherbaty to sa tansze sposoby , proponuje jakis pret pozwijac w spiralke i zrobic sobie grzałke :)

ale poczatkujacy to teraz na powaznie,

CPC nie radzi sobie z prockami ktore wydzielaja 80W a ty chcesz tam 4X tyle zapodac :)

Co do wynikow - to musi byc naprawde udany egzemplaz...

EDIT:

A wody nie zagotuje bo blok by musial miec jakas sprawnosc i odbierac cos tego ciepla <Lol2>

Edytowane przez Tahion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...