MAGIC Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) poszukuje programu który przkonwertuje pliki MP3 na format DVD-Audio (24bit / 196kHz) ponieważ jestem szczęśliwym posiadaczem Audigy 2 ZS chcę się cieszyć w pełni z tego sprzętu a nie tylko w niektórych grach więc jak ktoś zna taki program prosił bym o nazwe . Edytowane 16 Marca 2005 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a uzyles chociaz przez chwile mozgu gdy zadawales to conajmniej glupie pytanie , wytlumacz mi w jaki sposob chcesz "odzyskac" cos co zostalo wyciete z orginalnego wav'a ?? MP3 to format stratny , nie odzyskasz juz tego co straciles , a tym berdziej nie polepszysz jakosci tworzac Dvd audio ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 yup to prawda. poza tym ciekawy jestem jaki masz do tego sprzet grajacy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 yup to prawda. poza tym ciekawy jestem jaki masz do tego sprzet grajacy ... 1332134[/snapback] Głośniki : Creative Inspire P580 5.1 :lol: DVD Audio :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 no to gratuluje i powodzenia w sluchaniu dvd audio na tych glosnikach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 no to gratuluje i powodzenia w sluchaniu dvd audio na tych glosnikach ;] 1333566[/snapback] okrutny jestes :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 heh tylko troszke ;-) no coz jak to sie mowi life is brutal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 rzeczywiście, temat wręcz niedorzeczny - autor chyba zapomniał co t ojest zdrowy rozsądek :) ja mam odmienne pytanie: czy da sie z DVD-audio lub SA-CD zrobić mp3 albo jakiś inny format? jak się da to jak i czym? i jaką to ma jakość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) rzeczywiście, temat wręcz niedorzeczny - autor chyba zapomniał co t ojest zdrowy rozsądek :) ja mam odmienne pytanie: czy da sie z DVD-audio lub SA-CD zrobić mp3 albo jakiś inny format? jak się da to jak i czym? i jaką to ma jakość? 1333588[/snapback] cieszko bylo poszukac ? http://www.cdrinfo.pl/software/strona.php?page=dvd-audio http://programy.onet.pl/70,146,programy.html Edytowane 17 Marca 2005 przez tanaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 tyle t oja już tanaka sam sobie poczytałem ale interesują mnie wrażenie słuchaczy - czy widać różnicę miedzy MP3 lub innymi formatami kompresji pochodzącymi z zwykłego CD a tymi z HDCD albo wręcz z DVDaudio lub SACD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...