Skocz do zawartości
Szosiuu

Jaka Najlepsza Plyta Gł. Do Max Oc Z Agp!?

Rekomendowane odpowiedzi

szukam płytki głównej lepszej od gigabyte 7VTH. moja pali mi zasilacze jak na procku ustawie napięcie 2,0 V lub wiecej. Pozatym grzeje sie jak piec ( tranzystorki i kondensatorki). Mam potwora 6800 GT. Zgon zasilacze następuje w trybie 3D. Wszystko chłodze wodą - zestaw CPC. Potrzebuje naprawde super płytke do 300 zł. Pomóżcie

mój sprzęt:

1700+ Thorbred na 2700+ teraz 1,9 V, Pł. gł. Gigabyte 7VTX, 512 MB 400 Geil, HDD Maxtor 80G 7200 2M, Asus 6800 GT. Zasiłka Megabit 350S (wodna)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

B) to ze ci pali zasilke to tylko wina zasiłki bo to szajs i nawet bym sie bał na niej załonczyc tego kompa!! ta grafa potrzebuje minimum zasilacza 20A a ty masz ok 12A więc leć do sklepu :D <_<

PS szpanuje ze ma CPC :D

Edytowane przez szaraczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgodze sie ze to wina zasilki... ale...

smiejesz sie z jego zasilki a sam masz codegena.. ja tez na Twoim miejscu bym sie bal kompa odpalac.. chyba ze nic nie dzialasz z oc.. niby wszystko pieknie.. napiecia trzyma.. ale pewnego pieknego dnia.. musisz wietrzyc mieszkanie z dymu.. wiem cos o tym bo u kumpla okna musialem owierac...

Jesli chcesz cos taniego to przy odrobinie szczescia znajdziesz na allegro uzywane fortrony... za 300W z aktywnym pfc ok. 70 pln..(mam takiego.. nie narzekam) chyba ze masz troche wiecej kasy to jakiegos chiefteca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na koniec to co to za zasiłka Zasiłka Megabit czasem nie Megabajt :wink: Ja ostatnio nabyłem Modecoma 300 GFT za 71 zł tanie a dobre :D Poszukaj w temacie o zasiłkach godne polecenia są ToPowery mają wzmocniona linie 12v. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi