Jeshua Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ... problem jest nastepujacy: instaluje 4.38 i po instalacji WIN'xp stwierdza ze jeszcze mu czegos brakuje i kaze mi tego poszukac - oczywiscie nie wiem gdzie bo instalator VIA jest spakowany a wiec mu go nie wskaze. CO ROBIC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ... problem jest nastepujacy: instaluje 4.38 i po instalacji WIN'xp stwierdza ze jeszcze mu czegos brakuje i kaze mi tego poszukac - oczywiscie nie wiem gdzie bo instalator VIA jest spakowany a wiec mu go nie wskaze. CO ROBIC ? mialem kiedys ten sam problemo , musisz przeszukac caly katalog WINDOWS, gdzies to wrzuca ale teraz nie pamietam gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ... ja tez kiedys to znalazlem - ale dzis nie bardzo mam czas na zabawe - pamietam ze to byl katalog z idiotyczna nazwa cyfrowa. Ale jesli ktos sobie przypomni - z gory dziekuje. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ... problem jest nastepujacy: instaluje 4.38 i po instalacji WIN'xp stwierdza ze jeszcze mu czegos brakuje i kaze mi tego poszukac - oczywiscie nie wiem gdzie bo instalator VIA jest spakowany a wiec mu go nie wskaze. CO ROBIC ? o agp sie pyta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Via Bus Master - o to dokladnie sie pyta Win'XP - ale juz znalazlem to w TEMP'ie w dlugim katalogu o nazwie zlozonej z 16 cyfr - i nie wiem dlaczego to wlasnie tam sie znalazlo zamiast sie zainstalowac. Dzieki za pomoc. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 sciagnij sobie latki steropwnikow mobo ,AGP driver , VIA Bus Master Ultra DMA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...