rops Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 cześć, mam radka 8500LE SUPERGRACE ze skopanym biosem, ma ktoś może do niego orginalny bios, albo do jakiegoś SUPERGRACE r200? A i co wy na to-gdy zgralem bios FLASHBIOS'em z grafy miał on 130 560 Bajtów wiekszość biosow do r200 w necie ma 53 248 Bajtów, i dodam tylko że w notatniku na podglądzie cały plik z biosem od mojej grafy wyglądał tak "˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙" same kropki, to chyba niedobrze, bo inne biosy maja jednak w sobie coś napisane. pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Probowales wgrac ten 52KB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rops Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 tak probowalem, wgrał sie, karta nadal nie działa, jak potem go ponownie zgrałem na dysk-i plik wyglądał zupełnie inaczej-znowu same kropki-jak poprzedni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 No to chyba jest cos nie tak z programem ktorym wgrywasz/zgrywasz lub z samym biosem/karta.Jaki jest bios w tej karcie? (oznaczenie). Najlepiej byloby go wylutowac i zaprogramowac programatorem wtedy na mialbys pewnosc, ze bios jest ok i ze to karta jest uszkodzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rops Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 nie mam pojęcia jak i gdzie to mozna zrobić, nawet nie wiem ktora kostka to bios...jak wiesz jak to zrobic to napisz, albo jeśli znasz moze jakis serwis w trojmiescie ktory sie tym zajmuje to daj znać. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Bios ma napewno wiecej niz 4 nozki, mozesz spisac oznaczenia ze wszystkich kostek, z tego co widze to na karcie sa tylko cztery z ktorych ktoras moze byc biosem (to pewnie ta z nozkami ze wszystkich stron chipu obok coolera na gpu).Co do serwisu to nie wiem i raczej nie bedzie sie to oplacac jezeli mialbys to oddac do servisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rops Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 ok, ktora według ciebie to bios? i jak wylutuje to co mam z nią zrobić? 1. "AMS 1505CMA 0145" 2. "AMS 1084CMA 0137" 3. "ati rage theater" 4. "13DKHVK LS125A" 5. "RT9173 CS3J38" RESZTA MA MNIEJ NIZ 4 NÓŻKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Chyba, zaden z tych co podales.Jakbys znalazl juz ktory scalak to bios i wylutowal to musialbys poszukac kogos kto ma odpowiedni programator i moglby wgrac bios. Ale narazie poprobuj wgrac bios innym programem (inna wersja) i zobacz czy znowu beda same kropki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...