depresz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s..._detail&id=5986 Jak oceniacie [2x256MB]: Dual channel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Dobre i niezbyt drogie pamiątki, w dual'u dobrze się spisują, nie ma z nimi problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Tylko te pamięci mają CL 3. Szukaj takich z CL 2.5 lub CL 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 mam takie jak w podpisie i mimo ze tygodnie produkcji sa rozne i wogle kosci sa inaczej wykrywane w cpu-z w dualu brykaja jak ta lala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ja mam dwie takie identyczne kostki i w dualu chodzą pięknie, kręcą też się nienajgorzej jak na swoją cenę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Tylko te pamięci mają CL 3. Szukaj takich z CL 2.5 lub CL 2. 1333264[/snapback] Zawsze można zejść na niższe timingi (na cl 2,5 chodzą prz 400MHz spokojnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 jak dla mnie to smieszna cena :] wczoraj znajoma lyknela odemnie takie pamieci na prezent urodzinowy = tanio i jaka frajda dla osoby ktora dostaje :] a co do samych pamieci to przynajmniej nie maja problemu z chodzeniem na te 400MHz jak niektore (elixir) mega OC na nich na pewno nie da sie przeprowadzic ale cokolwiek zawsze mozna podkrecic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Spoko pamiatki,mialem takie ostatnio u siebie w zamian za hynixy do potestowania,na 230 poszly wiec nie sa takie zle.Cena tez fajna,tyle ze ja kupuje z hurtownii i aktualna cena tych pamiatek przy zakupie to cos.ok.75-80zl(zalezy od hurtownii) :D (mowie o 256mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ja mam 512mb kingston i max idą kolo 474mhz cl2,5-3-3-11. Ale jest jedna wazna sprawa ramy są na róznych kostkach(ja mam na moselach) które moim zdaniem są b.dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V_i_c_t_o_r Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) ja mam Kingstony 256mb pc3200 cl3 na kosciach ELPIDA i chodza na 227mhz cl2,5 3-3-7 przy 2,6v... i zastanawiam sie czy to dobry wynik jak na takie pamieci....? Edytowane 18 Marca 2005 przez V_i_c_t_o_r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...