santos Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 witam atitoll 0.24 wywala mi takie ostrzezenie przy uruchomieniu - Temporal Anti-aliasing seems to be enabled, unlike normal AA, Temporal AA will cause visual errors in the test. gdzie wylaczyc go? bo faktycznie mam problem z artami, a chce byc 100% pewny ze to wina sprzetu, a nie jakiegos TAA w atitool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 właściwości ekranu/ustawienia/zaawansowane/zakładka 3d klikasz w użytkownika (dla direct3d i open gl) i tam możesz wyłączyć temporal aa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 no wlasnie.. mam inne sterowniki, w radlinkerze nie ma takiej opcji... ale druga dziwna sprawa.. atitol ma skaner artefaktow, gdy go odpale to wizde na tym szescianiku zolte bledy, ale program stwierdza ze nie ma artefaktow.. wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...