munio Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Niektóre osoby mają problemy z Gadu-gadu. Jak masz Windows Xp i gg zainstalowane w folderze np. C:/Program Files/Gadu-gadu i ci nie działa to zrób tak: upewnij się że masz na wyjątkach gg, czy antivirus nie blokuje (np. Norton 2004 jak zablokuje program to już nie odblokujesz), i zainstaluj w folderze np. C:/Program Files/Komunikatory/Gadu-gadu (sam tak zainstalowałem i mi działa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 i ? Chyba każdy lol to potrafi zrobić zresztą już było dużo takich topic'ów ! <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 i ? Chyba każdy lol to potrafi zrobić zresztą już było dużo takich topic'ów ! <_< 1331668[/snapback] każdu to robił topici i pisał "mam problem z gg" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...