kuebk Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Witam Mam problem z 1 kompem z opisu, mianowicie po włożeniu kości do 1 i 2 slotu i ustawieniu cl2 to komp podczas postu bootuje, pomaga przestawienie na cl3. Ale to nie jest problem gdyż w slocie 2 i 3 ram działa normalnie na cl2 I teraz pytanko jak to odpalić na cl2 na 1 i 2 slocie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Miałem tą płyte. Powstaje jedno pytanie, po co chcesz pchać ram bliżej proca?? Tam cieplej i wogole :]. A tak serio, skoro ci działa w 2 i 3 banku, to po co mieszasz? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Po prostu chce wiedzieć czy da tak rade, bo ja chciałem tam wpiąć 3*256 i się zastanawiam czy będą z tym jakieś problemy czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...