Skocz do zawartości
Miszcz342

Spalony Procesor

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jak się spali procesor zawsze są widoczne uszkodzenia, jakis zapach?Czy mogą zdarzyc sie przypadki ze procesor jest spalony i wyglada jak nowy(nieukruszony rdzen, zadnych przebarwien, bez zapachu spalonej elektroniki etc.)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jak się spali procesor zawsze są widoczne uszkodzenia, jakis zapach?Czy mogą zdarzyc sie przypadki ze procesor jest spalony i wyglada jak nowy(nieukruszony rdzen, zadnych przebarwien, bez zapachu spalonej elektroniki  etc.)?

1331624[/snapback]

Takie czasy z tymi przypaleniami, ja już zaopatrzyłem się w gaśnice, i szukam miejsca na nią w kompie jako wyposażenie standartowe :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze jak coś sie pali to jest jakiś skutek widoczny okiem. Procesor po spaleniu jest lekko zabarwiony.

1331670[/snapback]

Ale zabarwiony na rdzeniu(jadrze)czy na laminacie.A jeszcze jedno Ja mam procesor Athlon 2600xp

Axda2600dkv3d Na necie szukałem zdjęcia tego procesora i na zadnym zdjeciu nie ma tak samo przecietych mostkow jak u mnie.Czy przyczyna niedzialania jego moga byc te mostki innaczej przeciete?????

Edytowane przez Miszcz342

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz konkretnie ze kupiles zjaranego procka z nadzieja ze bedzie działał i [gluteus maximus] ; ) Poprostu jestes jednym z tysiecy naiwniakow ktorzy kupili zlego procka "niesprawdzanego" z nadzieja ze działa ; ) żałosne =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz konkretnie ze kupiles zjaranego procka z nadzieja ze bedzie działał i [gluteus maximus] ; ) Poprostu jestes jednym z tysiecy naiwniakow ktorzy kupili zlego procka "niesprawdzanego" z nadzieja ze działa ; ) żałosne =]

1331806[/snapback]

Hmmmmmm.Mam takie szczescie ze go nie kupilem a dostalem i to za darmo , wiec niewiem skad takie stwierdzenie....... :angry: :angry: <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi