Miszcz342 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Czy jak się spali procesor zawsze są widoczne uszkodzenia, jakis zapach?Czy mogą zdarzyc sie przypadki ze procesor jest spalony i wyglada jak nowy(nieukruszony rdzen, zadnych przebarwien, bez zapachu spalonej elektroniki etc.)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 zalerzy jak sie spalił ^^ jesli zdejmiesz radiator to zawsze cos na nim bedzie widac:)raczej na pewno cos na nim widac;] chcoaz moze bc tak ze bedzie cacy wygaldal:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Czy jak się spali procesor zawsze są widoczne uszkodzenia, jakis zapach?Czy mogą zdarzyc sie przypadki ze procesor jest spalony i wyglada jak nowy(nieukruszony rdzen, zadnych przebarwien, bez zapachu spalonej elektroniki etc.)? 1331624[/snapback] Takie czasy z tymi przypaleniami, ja już zaopatrzyłem się w gaśnice, i szukam miejsca na nią w kompie jako wyposażenie standartowe :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Zawsze jak coś sie pali to jest jakiś skutek widoczny okiem. Procesor po spaleniu jest lekko zabarwiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz342 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Zawsze jak coś sie pali to jest jakiś skutek widoczny okiem. Procesor po spaleniu jest lekko zabarwiony. 1331670[/snapback] Ale zabarwiony na rdzeniu(jadrze)czy na laminacie.A jeszcze jedno Ja mam procesor Athlon 2600xp Axda2600dkv3d Na necie szukałem zdjęcia tego procesora i na zadnym zdjeciu nie ma tak samo przecietych mostkow jak u mnie.Czy przyczyna niedzialania jego moga byc te mostki innaczej przeciete????? Edytowane 16 Marca 2005 przez Miszcz342 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Powiedz konkretnie ze kupiles zjaranego procka z nadzieja ze bedzie działał i [gluteus maximus] ; ) Poprostu jestes jednym z tysiecy naiwniakow ktorzy kupili zlego procka "niesprawdzanego" z nadzieja ze działa ; ) żałosne =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz342 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Powiedz konkretnie ze kupiles zjaranego procka z nadzieja ze bedzie działał i [gluteus maximus] ; ) Poprostu jestes jednym z tysiecy naiwniakow ktorzy kupili zlego procka "niesprawdzanego" z nadzieja ze działa ; ) żałosne =] 1331806[/snapback] Hmmmmmm.Mam takie szczescie ze go nie kupilem a dostalem i to za darmo , wiec niewiem skad takie stwierdzenie....... :angry: :angry: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...