Skocz do zawartości
Lumperator

CZY NAPĘDY LG TO KUPA ZŁOMU ?

Rekomendowane odpowiedzi

ja jestem szczęśliwym posiadaczem LG

Tak sczęśliwym... Nie zapłaciłem wiele a ma dobry sprzęt. Przez moje ręce przewineło się dużo (ponad 15 - w tym i napędy od kumpli) napędów LG i żaden się nie wyłożył- no może oprócz jednego który niechcący zarobił z buta jak wysuwał tackę  :lol:  ale po wyłamaniu tacki i zdjęciu obudowy to ak od biedy kręcił płyty wkładane od góry

Nagrywarki LG rzeczywiście sa dobre, DVD z resztą całkiem niezłe. Nie wiem jak jest z najnowszymi CD-ROMami ale wszystkie od x40 w dół sprawowały się dobrze.

Popieram opinię tomas13 - wypowiada się wiele ludzi którzy wogóle nie mieli styczności z tym sprzętem i ulegli opiniom innych. Często się zdarza że ktoś miał jeden CD-ROM LG który mu padł i zaraz mói że LG to shit itp itd. Ja miałem Asusa który mi padł ale nie mówię że jest shit, kumplowi padł Asus i nie mówimy że Asus jest do d***. CD-ROMy DVDki i CDRW to jest sprzęt elektroniczno mechaniczny - przy intensywnym używaniu ma prawo coś się zepsuć - tak jak w samochodzie - nie wierzę że ktoś z was nie miał jakiejś nawet małej awarii w nowym aucie

ale napedy LG to napendy a samochody to samochody i zalezy od marki tak jak w elektronice czasami renomowana firma to gowno a mniej znana jest ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...