simonis Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Mam LG 16/10/40 - uzywam od roku i sprawuje sie doskonale, moze jest troche glosny przy odtwarzaniu ale nagrywa bez problemu. Idealny do odtwarzania jest DVD asus 16x E616 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerwaz Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ja jestem szczęśliwym posiadaczem LG Tak sczęśliwym... Nie zapłaciłem wiele a ma dobry sprzęt. Przez moje ręce przewineło się dużo (ponad 15 - w tym i napędy od kumpli) napędów LG i żaden się nie wyłożył- no może oprócz jednego który niechcący zarobił z buta jak wysuwał tackę :lol: ale po wyłamaniu tacki i zdjęciu obudowy to ak od biedy kręcił płyty wkładane od góry Nagrywarki LG rzeczywiście sa dobre, DVD z resztą całkiem niezłe. Nie wiem jak jest z najnowszymi CD-ROMami ale wszystkie od x40 w dół sprawowały się dobrze. Popieram opinię tomas13 - wypowiada się wiele ludzi którzy wogóle nie mieli styczności z tym sprzętem i ulegli opiniom innych. Często się zdarza że ktoś miał jeden CD-ROM LG który mu padł i zaraz mói że LG to shit itp itd. Ja miałem Asusa który mi padł ale nie mówię że jest shit, kumplowi padł Asus i nie mówimy że Asus jest do d***. CD-ROMy DVDki i CDRW to jest sprzęt elektroniczno mechaniczny - przy intensywnym używaniu ma prawo coś się zepsuć - tak jak w samochodzie - nie wierzę że ktoś z was nie miał jakiejś nawet małej awarii w nowym aucie ale napedy LG to napendy a samochody to samochody i zalezy od marki tak jak w elektronice czasami renomowana firma to gowno a mniej znana jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ja firme lg i szajsung omijam szerokim łukiem hehhe Pozdrawiam wszystkich posiadaczy sprzętu tych firm;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...