PawełQQ Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Nie wiem cz w tym dziale ale : Mam włączoną irde w biosie(DFI ultra B ) ale niewiem czy dobrze ustawione a chciałem połączyc sie z telefonem (sony erisson) . chciałem sie zapytać sie czy ktoś wie jak to ustwić , jak w biosie ustawić ??, czy co istalować ipt. co zrobić żeby wykryło mi telefon gdzie podstawic telefon ??? Bardzo dziekuje za pomoc którą udzielicie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Gdzie podstawic - rotfl ... nic nie ustawial to jest wlaczone w pc . Wlacz w telefonie najpierw i przedstaw naprzeciwko tamtego i to wszystko .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełQQ Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Gdzie podstawic - rotfl ... nic nie ustawial to jest wlaczone w pc . Wlacz w telefonie najpierw i przedstaw naprzeciwko tamtego i to wszystko .... 1331775[/snapback] No to spox mam włączone w telefonie i w komputerze w kryte w windowsie ale sie nie łączy coś w biosie sie ustawia RxD, TxD Active-? IR Transmission Delay???? Onboard Paralled Part??? Parallel Part Mode ??? Moze wiesz jak to ustawic zeby był git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełQQ Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Na tym obrasku jes zaznaczona irda i tam mam podstawiac telefon czy jest inne miejsce ??? :mur: http://img106.exs.cx/img106/807/111117zx.jpg Edytowane 16 Marca 2005 przez PawełQQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 czy mnie sie oczy zaswiecily czy tam widac ze to jest miejsce do podleczenia irdy ? :D Jak tak to musisz najpierw se kupic irde ;D A jezeli nie to nie iwem , nie widzialem dfi na wlasne oczy jeszcze bo dopiero poczta sobie idzie :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...