bladzio Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 juz mnie ta sytuacja powli zaczyna irytowac ludzie zapwniaja ze juz niedlgo edzie mozna zdjac sima a jak naraziej eden wielki hu* z tego jest zebym to ja jeszce mogl go sprzedac za tyle co kupilem to bym byl zadowolony a tak wsadzilem sie na mine i na niej siedze a czas ucieka i do wwybuchu coraz blirzej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 dzsiaj kolega będzie rozmawiał z gościem z Nokii na szkoleniu i w przyszłym tygodniu będzie możliwe ściągnięcie zagranicznego sima ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbene Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ja dzis oddalem telefon do zdjecia simlocka z plusa, w tym miejscu gdzie podawalem. W piatek bede wiedzial czy zdjeli i czy mam jeszcze telefon haha ;-) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 i jka wyglada sprawa z innymi jak plus ?? wie juz ktos cos ?? bo cena cos spadla ich to mnie wku... wiasc zaczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbene Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ja sie spytam tego goscia (jak mi zdejmie i odda telefon haha ;-) ) czy z innych sieci tez zdejmują. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghetto_mon Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ja caly czas sprawdzam krakow - obdzwaniam serwisy - nie ma jeszcze programu i ch##... Ponoc z plusem juz mniejszy problem, ale wody dalej nie moga ruszyc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 no z plusa to juz raczej mozna bo nikt jeszce nie potwierdzil ze juz zdiol i fon dziala ale gdzie dzwonilem to z plusa moga ale nie z vody qrwa lipa a czas ucieka ilez mozna czekac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghetto_mon Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 No mnie tez to wkur^^ia strasznie... Czekam trzeci tydzien ponad... i caly czas slysze: "za dwa dni"; "prosze sie dowiadywac"; "nie zdejmiemy"... Chyba napisze ksiazke na temat : "Simlock, nokia 6630 i wahania rynku a frustracja spoleczna"... albo przynamniej magistere na taki temat... SHIT :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ja zdjąłem simlocka już... działa wszystko :) Ściągałem w Wiedniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 a z jakiej sieci i czy orientuje sie czy ktos w niemczech to robi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Zdjąłem z sieci One. Nie wiem, czy w Niemczech ściągają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 jest możliwość, ale to będzie kosztować 150-200zł gryffin tego tel. nie obsługuje, więc dlatego jest tak drogo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbene Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Ja juz mam wszystko cacy, ale tam gdzie ja zalatwialem sciagaja tylko z plusa. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghetto_mon Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 lukas czyli z wody tez zdjemiesz tak ? Jestes z krk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 z każdej sieci mogę zdjąć, a raczej mój znajomy, który ma dojścia do serwisu nokii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 czy to pewne ze zdejmie z kazdej sieci ?/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 dostałem dzisiaj info, zdejmą z każdej sieci, tylko czas oczekiwania to 4 dni :( i cena za te usługę wynosi 230zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 ale te 4 dni trzba poczekac az bedzie mozna oddac fon czy 4 dni oczekiwania jest wiesz jestem z wwa i wole sie upewnic jak to wszystko wyglada zbey nie jechac bron boze na prozno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 4dni bedzie lezec tel w serwisie, oczywiscie dostaje sie potwierdzenie itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 w M1 ( real) w krakowie widzialem lezal ten telefon, wiec moze tam chlop sciagnie sima ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghetto_mon Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 jak lezal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody_tm Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Witam, Częstochowa ul.Al.N.W.P. 8 firma BIT-POL tam mi ściagneli blokade...... Niestety juz nie mam nr telefonu do nich.... a nokia śmigała w sieci Austriackiej... ale nawet nie wiem jakiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 mozesz podać cene a jakby ci sie udalo numer telefony jestes z wwa to bylo by git i ile to trwalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 znajomy jest wlasnie z fonem w czestochowie napisze wam jak wyglada ta sprawa pod tym adresem co kolea go podal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 jak Ci sciagnal to daj znac i usun wiadomosci w skrzynce pw bo nie masz miejsca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghetto_mon Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Dzwonilem dzisiaj do owej czestochowy. Faktycznie zdejmuja tyle ze trwa to 2 tygodnie [!!!] i kosztuje 300 zlotych... Fakkkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 kurde jest problem znajomy do mnie dzwonil i albo leca w h## albo niewiem juz co bo powiedzial ze rzycza sobie uwagaa 500 zl @!!!! no coements moge telefon do nich prosic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghetto_mon Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 BITPOL Częstochowa, Al.Najświętszej Marii Panny 8, tel. 034/ 368 29 33. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 to ta sama firma i jak widzisz, życzą sobie 500zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf25 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Jutro dostan nokie 6630 i widze ze sa problemy z sciagnieciem i za takie pieniadze?kolega sciaga podobno z kazdej noki i razem z polskim menu wychodzi 40 zl. Ale to sie okaze. nokia jest z vodafona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...