Bombay Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Niedawno kupilem nagrywarke DVD i stacjonarny odtwarzacz DVD. Nie wiem w jaki sposob (jakim programem) nagrac kilka plików vcd na dvd. Tzn chodzi mi o to zeby na plytce dvd bylo kilka filmow. Moze w jakims innym formacie? Moj odtwarzacz nie obsluguje niestety DivX. Dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 http://divx.howto.pl/ nie ten dzial! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Nie jestem dobry w tych całych DivX i innych kodekach. W związku z tym mam takie małe pytanie: Czy istnieje jakis program który na kompie odtwarza filmy VCD lub zapisane w formacie DVD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 powerdvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...