stregobor Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Mam jak wyzej napisalem dzwiekowke Realteka i podczas pisania w tle zarzucam sobie jakas muzyke w mp3. Niestety czasami mam takie objawy, ze podczas naciskania przyciskow na klawiaturze dzwiek staje sie znieksztalcony - spowolniony - co to moze byc? Mam najnowsze sterowniki do tej karty pod win xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zrobie up'a, bo problem nadal nie jest rozwiazany, Czytalem rozne tematy, mowiono cos o uziemieniu gniazdka, ale nie wydaje mi sie, ze bylby to problem. Co dziwne nie zawsze sie tak dzieje, czasem wszystko dziala normlanie. PS niedlugo kupuje jakas "znosna" karte muzyczna, ale jak na razie chcialbym, aby ta AC97 mi na sluzyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 1.A stery do mobo zainstalowałes ?? 2.Pobaw sie przerywaniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 STERY instalowalem nie raz, nic nie pomagalo, jednak zaczlem sie bawic sterownikami od nforce2. I jak na razie chodzi, jednak nie wiem na jak dlugo. BTW - o co chodzi z tymi przerywaniami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...