S_Works Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Gry komputerowe to nie cale moze zycie i nie inetrsuje sie tym za bardzo, nie czytam stron o tej tematyce... Na google sie obraziles? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Na google sie obraziles? :lol: nie :lol: ale pogubilem sie wczesniej w wersjach.... dem. A na stronach nie bylo jednoznaczej odpowiedzi, zadko do jakiej gry wychodze 3 demka rozno od siebie wazace 700MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Pojemnosc gier rosnie to i demka tez puchna, bardzo czesto spotyka sie dema multi- i single-player (np. Blitzkrieg 2) Reszta jest zupelnie nieskomplikowana Act of War: Direct Action to podstawka a High Treason to rozszerzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Mam dość dziwny problem z tą grą. Zainstalowałem ją bez problemu, pograłem sobie, wylogowałem się, zalogował się brat i ..... wywala mu komunikat "Gra jest źle zainstalowana. Proszę ją przeinstalować" :? Oboje mamy konto administratora na komputerze. Spotkał się ktoś z takim czymś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...