durczyn Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) Mam 360W zasilacz CHIEFTEC i taką specyfikację jak na foto poniżej. Mam problem z kręceniem procesora, raz mnożnik w biosie zablokowany, dwa przy zabawie z fsb winda się nieuruchamia, nie moge na moim amd do 2.0 dojść! <raz sięudało na chwile i potem bum> co zrobić żeby to podkręcić?? temperatury są wporządku, może bios modowany z neta<do mojej płyty nie ma jeszcze> poradzcie mi...z góry dzięki Edytowane 16 Marca 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 FFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAQQQQQQQQQQQQQQQQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 W PORADNIKACH I INNYCH NIE ZNALAZŁEM ODPOWIEDZI< PISZĄ O TYM JAK TO SIĘROBI A NIE CO ROBIĆ JAK JEST PROBLEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Przede wszystkim to bym sobie zasiłkę wymienił , tez miałem tego szefa i po wymianie naTaganka bez problemów codziennie smiga na 2,5ghz spróbuj tez podnieść troszkę napięcie na procku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 mój zasilacz powinien przynajmnie dojśc do stabilnego 2.0, naczy dochodzi, na teście prime95 nie wezme do testu wyżej bo sięza abrdzi grzeje, proc jest okej i całą reszta, może coś w biosie jest zablokowane, sam niewiem, powinno sięgo podkręcić do ponad 2.0 bez problemu a ty lekko ponad 2.0 i turn of jest, lol czemu? wszystko sprawdziłem i przetestowałem i jest git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 kubaotka ale on nie ma tak pradozernego zestawu jak ty , ja mam to co w opsie plus 3.2V na mem i smiga wszystko , napiecia miernikiem wzor 12.17V i 5.12V , av8 nie jest dobra plyta do OC , wkoncu to VIA , moze tez twoj procek nie chce dalej isc , a moze to pamieci klekaja , mozna tak gdybac i gdybac , testowac i jeszcze raz testowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) na testach procesor idzie spoko, bez błedów, ramki powinny być wporzo, pod uwagę biore płyte, może modowany bios coś zmieni Ps.na lepszą płyte zabrakło mi kasy, a i grafe chciałem najlepszą:P:P Edytowane 17 Marca 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...