michalnici Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a wiec do rzeczy.mam stale lacze internetowwe poprzec siec LAN,moj kompel ma tesh w tej sieci.(jestesmy w tej samej sieci).no i teraz pytania: Jest mozliwosc abysmy mogli przesylac sobie pliki bezposrednio?? Mozliwe jest to aby jego dysk byl dostepny u mnie jako dysk sieciowy?? Potrzebne jest jakies ewentualne oprogramowanie?? prsze o pomoc w tej sprawie!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natafka Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 moim zdaniem możliwe. bo czemu nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 a wiec do rzeczy.mam stale lacze internetowwe poprzec siec LAN,moj kompel ma tesh w tej sieci.(jestesmy w tej samej sieci)[...] 1332037[/snapback] Po prostu niech udostępni ci Dysk :-P pod windowsem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 a jak to sie robi???? opisz mi bo ja nie wiem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 To jakaś prowokacja ??? :D Napisz jaki masz system to ci napisze jak maszz udostępnić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 ja mam win xp prof a qmpel 98se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Xp Wybierasz jakis dysk/katalog klikasz prawym myszy > Udostępnienia i zabezpieczenia > Udostępnienia > naciśnij "włącz udostępnianie plikó" potem wyskoczy ci jeszcze jedno okienko gdzie zaznaczasz" po prostu włącz" i następnie zaznaczasz "udostepnij ten folder w sici " i zastosuj . Nie napisałeś czy masz Sp1/Sp2 wiec opisałem tak jakbyś nic nie miał . Dodatkowo włącz konto gościa w panelu sterowania Win98 PKM na folderze > udostępnianie > udostępnij jako > zastosuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...