und3r Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Jak w temacie - czy każdy wyraz tytułu nowego watku musi być pisany z Wielkiej Litery?? Denerwuje mnie to :? Czasami wielkość liter jest ważna i nie powinno automatycznie zmieniać:/ Chyba, ze da sie to ustawic w panelu kontrolnym? Jesli tak to watek do kasacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 W panelu nie zauwazyłem takiej opcji.. A czy musi tak byc? Adminek jakis odpowie... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Nie odpowie, wszyscy spią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Owszem, zauważyłem taką przypadłość - dla pewności kilka razy zmieniałem tytuł tematu, ale nie pomogło. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Nie śpią ;] Ogólnie jest tak zrobione bo masa osób lubi tytułować topiki z capsem albo ZmmIEnNą wIeLkOścIą LiTeR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Nie śpią ;] Ogólnie jest tak zrobione bo masa osób lubi tytułować topiki z capsem albo ZmmIEnNą wIeLkOścIą LiTeR. 1332590[/snapback] Łeee... to takie nie młodzieżowe... A nawet nie fajne... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Nie śpią ;] Ogólnie jest tak zrobione bo masa osób lubi tytułować topiki z capsem albo ZmmIEnNą wIeLkOścIą LiTeR. eee.... :P To przez jakiegos mŁodzIeŻoWeGO eLoZioMaLa wszyscy mają cierpiec?? Jak zauważysz topic zatytułowany w TeN SpOsOB to po prostu go zmien i daj karne, a to ograniczenie zdejmij bo jest baznadziejne:> Bywa, ze wielkość liter ma znaczenie. Czekam na (pozytywne) rozpatrzenie wniosku;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Nie chce mi się banować połowy forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ty chyba masz jakas megalomanie;] (a wlasciwie to na pewno masz :lol: ) Ja rozumiem, ze mozna byc Miedzygalaktycznym Imperatorem, ale zeby od razu pol forum banowac?;] Bo ja jak pamiecią siegam, to moze ze dwa TaKie TOpICi sobie przepominam:> To nie jest blog, tylko forum Tweak.pl i zaprawde powiadam Ci, ze takie powalone tytuły beda pojawiac sie sporadycznie. Ja chce miec mozliwosc nazwania topicu jak mi sie podoba:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ja chce miec mozliwosc nazwania topicu jak mi sie podoba:> 1334361[/snapback] Takiej mozliwości nie bedzie. Kilka nazw jest zabronionych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Takiej mozliwości nie bedzie. Kilka nazw jest zabronionych. 1334367[/snapback] Taka sucha odpowiedz... ;] Na przykładach bys ją oparł.... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Takiej mozliwości nie bedzie. Kilka nazw jest zabronionych. Oj tam, za słowka mnie lapiesz:> Dobrze wiesz, o co chodzi:> Mi biega tylko o wielkosc liter. Zalożmy, ze podaje w tytule nazwe własna - no i zmienia mi na wielka litere, mimo ze powinna byc mala. Rozumiesz problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 No i w czym problem? http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=...=0#entry1332572 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 nie wiem własnie... nie zawsze zmienia litery na wielkie... W tym watku np napisalem tylko pierwszy wyraz z duzej, a mimo to pozmienialo na wielkie litery w kazdym slowie. Ostatnie kilka watkow jakie zakladalem rowniez byly z duzych - nie wiem od czego to zalezy. Moze mi wyjasnisz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 'Schakierowałem' forum tak ze moge pisac z małych literek. :) Nie wiem czy mogę napisać jak to zrobiłem, bo potem inni też będą hakerować :lol: i będą wszystkie tematy z małych zamiast duzych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Ale ściebie hakier.... ;] Dasz mi ałtograv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 tam ałtograv ja chce algorytm na to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...