john2 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Jakim programem można wyciszyć słowa w piosenkach, tak aby pozostał tylko podkład muzyczny. Bardzo zależy mi na informacjach, Dziękuję!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 najpierw chyba trzeba wyciągnąć ścieżkę dźwiękową z klipu.potem np chyba goldvawe ma opcję wyciszania wokalu.szczerze nie bawiłem się tym i nie wiem jakie będą tego efekty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 mierne. nie da sie wyciac samych slow, wycinasz odrazu okreslone czestotliwosci i wychodzi to baaaaaardzo kiepsko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john2 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Owszem, zmianę częstotliwości robiłem programem Nero (Edytor Audio). Jakoś to wychodziło ale troszeczkię mizernie. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Najlepsze efekty da sie osiagnac z SoudForge + odpowiednia wtyczka Jednak efelt moze byc niezadowalajacy. Najlepszym rozwiazaniem jest wersja instrumentalna.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalany Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 proponuje cool edit pro 2.1, tam sa filtry do wycinania czestotliwosci, jednak wymagaja nieco wiedzy i cierpliwosci ... mozna jednak uzyskac zadowalajace efekty, jednak wszystko zalezy od tego z jakim 'klipem' masz do czynienia, jesli jest on mocno 'wypełniony' sciezkami to moze to byc problem, jednak warto sprobowac ... polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Lub Adobe Audition 1.5(Adobe wykupiło cooledita, ale to właściwie to samo) Tam można robić takie rzeczy, ale jak jest napisane wyżej efekty raczej kiepskie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...