ar3k Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Witam, mam taki problem, bo mam najnowsze stery ze strony producenta.. a jednak wszystkie gry działają mi jak niepowiem co..., mam athlona 1.3, i 512 ddr pamięci, i gra której wymagania są 600 mhz mi się tnie.. czy są jakieś specjalne sterowniki do tej karty graficznej ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Jakiego kupiles tego radka ( podaj konkretnie jego wersje bo jak 64-bit to nie spodziewaj sie super wydajnosci nawet w mniej wymagajacych grach ) ? Jesli przesiadles sie z jakiejś NV to czy robileś formacik ? czy tak poprostu nowa karta > nowe stery i wsio ? A polecam Omegi 2.5.97 Pozdrawiam Edytowane 17 Marca 2005 przez Trovao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 stery do płyty gł wgrane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar3k Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 no wienc mam radeona 128-bit, i kiedyś miałem geforca 2, ale jak zmienilem na radka to robilem wiele formatow, a ostatnio to rpzed wczoraj, bo wywala mnie z gry i pisze coś tam o pamięci, mam zaisntalowane wszystkie sterowniki, do płyty też, choć mam słaba k7s5a, i niema na necie nowych sterów do niej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 a może wymienisz nam tytuły gier ? r9200 z athlonem 1.3 nie jest bardzo wydajną platformą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrydd Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 witam własnie nabyłem sapphire radeon 9200 atlantis 128mb/128bit, dac 400MHz tv out,in dvi zciągnąłem podobnie jak kolega sterowniki najnowsze i jakoś mało opcji sie pokazuje we własciwościach jakby sterownik nie był zainstalowany a w menager urz. się zainstalowały dwie karty: sapphire radeon 9200 atlantis sapphire radeon 9200 atlantis - secondary pokazuje mi we własciwościach ze lokalizacja - PCI 1, urządzenie 5, funkcja 0 przeciez powinno być AGP a nie pci mozecie mi coś doradzić ps. stery do płyty są zainstalowane, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrydd Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) dodam ze miałem poprzednio jakąś rive 32mb na agp i chodziła mi lepiej więc na pewno coś nie tak ze sterami a miało być tak pięknie :mur: teraz od nowa zainstalowałem tym razem nie same stery ale i ATI Catalyst Control Center wxp-w2k-catalyst-ccc-8-121-050322a-022141c-english i mi wywala błąd splikacji cli.exe oraz CLI.exe dołączył bym załącznik z print scrin'em ale oczywiscie limit przekroczony :blink: Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez jerrydd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrydd Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) juz rozwiązałem swój problem po czesci po prostu u mnie najnowsze stery 5.2 nie działają, musiałem zainstalować 5.1 i teraza jest duzo mozliwości ustawienia. mam jeden tylko problem, a mianowicie, mam szynę AGP x4 i taką mi pokazuje w szczegółach, ale nie mogę ustawić na więcej niz x1 a drivery do AGP mam zainstalowane. Czy te sterowniki co mam moga być złe skoro sie zainstalowały bez krzyku windowsa ? Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez jerrydd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) dodam ze miałem poprzednio jakąś rive 32mb na agp i chodziła mi lepiej więc na pewno coś nie tak ze sterami ... Jesli przesiadles sie z jakiejś NV to czy robileś formacik ? czy tak poprostu nowa karta > nowe stery i wsio ? ... Pozdrawiam 1332601[/snapback] no to jak nie robiles formata to chociaz odpal driver cleaner i wyczysc system ze sterow nv i ati i zacznij wszystko od nowa o sterach z cotrol center (CCC) zapomnij i zaintsaluj te z control panelem i bedzie wszystko ok Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez shade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) To że pokazuje ci dwie karty to normalaka ( u mnie też są dwie....może nowe SLI :lol: )poprostu tak jest i już . A co do sterów to ja mam ostatnie 5.4 , i chodzą elegancko z ok. 8000smarków mam teraz 8200 ( oczywiście w smarku 01) a w 03 też jakies 100 smarków lepiej . Co do AGP to też mialem podobna sytuacje ale u mnie byla to wina strów do plyty głównej , niewiem jak u ciebie , może ściągnij najnowsze ze strony producenta.A i jeśli mogł ktoś podać wyniki smarków naradku 9200 bylbym bardzo wdzięczny . Edit. o tym AGP jest do założyciela temtu . :wink: Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez _Ran'dall_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 podaj jakis test w 3DMarku ??? moze masz problemy z wspolpraca z mobo ?? moze jakis nowszys bios do plyty ?? A co to za plyta ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrydd Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) podaj jakis test w 3DMarku ??? moze masz problemy z wspolpraca z mobo ?? moze jakis nowszys bios do plyty ?? A co to za plyta ??? 1397620[/snapback] sorry ale nie było mnie w kraju (duuzo pracowałem) płyta to gigabyte 71XE4 sterowniki do płyty są najnowsze ze strony producenta nie robiłem jeszcze testów w 3DMarku .. ale zaraz to zrobię jak tylko czas znajdę. A i jeszcze jedno ... udało mi sie przestawić na agp x2 ale po jakimś czasie 2-3 min grania, pokazuje mi blue screen i wiadomo zrzut pamięci fizycznej w celu ochrony sprzętu przed uszkodzeniem ( radiator b.b. goracy) chyba jednak coś jest nie tak. Po ponownym uruchomieniu kompa AGP wraca do pozycji x1 :mur: Edytowane 26 Maja 2005 przez jerrydd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...