mechl!k Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Dział prezentacje sie kłania... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koral_wz Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Z doswiadczenia wiem, ze jak sie zrobi uniwersalny to nie bedzie działał dobrzez zarówno na jednym jak i drugim. 1339469[/snapback] Bo z reguły jak coś jest do wszstkiego to jest do niczego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Od wczoraj MCS działa już kompletnie na nowym serwerze. Oceńcie proszę, jak teraz chodzi. Myślę, że mamy już serwer, którego nie będziemy zmieniać (nareszcie). http://mcs.pc.pl Edytowane 25 Marca 2005 przez EDDY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Od wczoraj MCS działa już kompletnie na nowym serwerze. Oceńcie proszę, jak teraz chodzi. Myślę, że mamy już serwer, którego nie będziemy zmieniać (nareszcie). 1348982[/snapback] jakoś nie zauwazyłem różnicy, ale miło ze w koncu działa :) na dniach zamówienie bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrysek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Od wczoraj MCS działa już kompletnie na nowym serwerze. Oceńcie proszę, jak teraz chodzi. Myślę, że mamy już serwer, którego nie będziemy zmieniać (nareszcie). Chodzi tak jak poprzednio czyli dobrze, po świętach zamawiam BIP2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Mnie się wydaje, że strona ładuje się duzo szybciej. W każdym razie ciesze się z powrotu sklepu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...