xav Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 http://forum.dzikie.net/?show_watek=11997 link do tematu znajomego z tym co znalazl w Hanowerze na targach Cebit :) jak to zobaczyłem nie mogłem odlepić oczu od monitora:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 ten zalmanik 7700 z heat pipami będzie rządził normalnie no.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Bardzo ładniutkie te coolerki. Ten 8000A sie ciekawie zapowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Moim skromnym zdaniem wiecej niz 4 heatpipe'y to juz lekka przesada, wydajnosc wzrosnie moze o 1-2 stopnie max a cena o 40% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 A ja nie mgoe wejsc na strone z linku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 no chyba ja tez nie zobacze... wogole serwis dzikie.net nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...