Misiu15go Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Wysłalem dwa filmy (w sumie troche ponad 10MB). Jeden z w rozdzialce medium i drugi chyba w high (nie jestem pewien, bo kumpel krecil :) ). Na tym koncercie stal bardzo blisko glosnika basowego i w zwiazku z tym bas zaglusza wszystko inne;] 1337284[/snapback] Ja nic nie dostałem super wyslij jeszcze raz jak ci sie chce patryk.tp@neostrada.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 jak to nie dostales?? Wyslalem z gmail'a:/// OMG. Sprobuje jeszcze raz z o2:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Miałem do czynienia z pięcioma aparatami: Toshiba PDR3200- totalny niewypał Sony p92- dobry ale nie warty swojej ceny Fuji s5000-dobry ale trzeba ręcznie otwierać lampę Canon A520-blizniak 510 tylko 4m matyca super polecam! no i nikon f-65 (lustro) przy którym cała reszte cyfrówek do 2000 to g****o :wink: Edytowane 19 Marca 2005 przez Bogdan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 http://members.lycos.co.uk/nowaspacer/ film ma nazwe DMC_0321.AVI i ma 3,5MB według mnie jakosc jest do bani :blink: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 1338218[/snapback]a czego sie spodziewales;]]]] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 a czego sie spodziewales;]]]] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1338227[/snapback] Dla porównania filmik z mojego aparatu nazwa pliku MVI_0001.AVI http://members.lycos.co.uk/nowaspacer/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 wrzuc ten drugi;] Przypominam raz jeszcze, ze to jest jakosc "medium" w cyfraku ktory kupilem za 9 stow 3 lata temu. Dzisiaj postaram sie wrzucic zdjecia w max rozdzialce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 wrzuc ten drugi;] Przypominam raz jeszcze, ze to jest jakosc "medium" w cyfraku ktory kupilem za 9 stow 3 lata temu. Dzisiaj postaram sie wrzucic zdjecia w max rozdzialce. 1338740[/snapback] dostałem tylko 1 film :blink: Jak zapodasz 2 to tez zapodam na serwer Wie ktos ile 3 lara temu kosztował cenon A75 albo czy go produkowali. Albo canon A60 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Kup sobie aparat sprawdzonej firmy, która ma doświadczenie w robieniu aparatów: Nikon, Canon, Minolta, Oly... Olej jakieś dziwne firmy, plastikowa optyka itp Zapewne wiesz, że optyka to jest podstawa. Ja ze swojego doświadczenia mogę Ci polecić Canona A510, robiłem nim foty i były fajne. Miałem też do czynienia z Sony P73, wg mnie z Canonów foty są lepsze. Ja mam Canona G6 ale to już zupełnie inna bajka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ja bym wolał kupic canona z seri A75 niz ten 510 bo to imho to samo ale to nowy model i ma na pewno jakies wady które pewnie z czasem poprawi canon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlen Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 A czy warto dołożyć do Canona A85 lub A520??? maja matryce 4mln pikseli, i czy to ich jedyna róznica czy są jescze jakies inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) Nie opłaca się ponieważ matryca jest taka sama jak w A75/A510. Mała matryca i 4mpx oznacza to, że będziesz miał gorszej jakości zdjęcia. Poczytaj na forach o aparatach to się dowiesz więcej na temat tego. Edytowane 22 Marca 2005 przez JohnDoe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Zdecydowanie bez zastanowienia a510 lub ewentualnie jakas Minolta Z(cos). Co prawda to nie ma nic wspolnego z foceniem ale milutko jest zobaczyc polskie menu w a510/520 :) Taki bzdet ;) und3r: nadal chyba sie nie doczekalismy fotek z tego Twojego aparatu. Tak ciezko jest wrzucic fote do http://imageshack.us/ ?? Jak masz aparat pod reka to cyknij cokolwiek i wstawiaj :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusiatko Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 do rozwazenia Canon i Minolta Canon - dobre auto, nizle jak na malpke szklo, mozliwosc manualnych ustawien, 3xzoom ( 4x w A510/520), troche niedosyca kolorow - ale wtedy w PS filtr Sunshine na 53% i jest ok Minolta - 10xzoom, niezlu manual, kiepskie auto, troche problemow z aberacjami chromatycznymi wybor prosty - jak potrzebujesz zooma duzego - Minolta, jak kompaktowy aparat z niezlymi mozliwosciami - Canon Nie patrz na wynalazki dziwnych firm - w aparatach marka duzo jednak znaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 ja sadze ze canon imo dobrego auto nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A ja sadze, ze ma bardzo dobre AUTO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 a na sranie komu dobre auto.... jak chce sie zrobic dobra fote to tylko w manualu..no chyba ze to az tak trudne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusiatko Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 no wiesz, niekoniecznie sie okreslil czego potrzebuje - takze dostal tez info odnosnie auto. co nie zmienia faktu, ze dobre auto nie jest zle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Własnie sadze ze na auto to canon robi kiepskie fotki a tryb P daje wszystkie mozliwosci fotografowi(no prawie wszystkie :wink: ) oto zdjecie zrobione w trybie P http://members.lycos.co.uk/nowaspacer/nowy.../IMG_0002_2.JPG http://members.lycos.co.uk/nowaspacer/nowy.../IMG_0002_3.JPG zrób takie na auto :D :? aa fotki bez flasha :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 :-P Na proźbe fipa15 zamieszczam jego fotki. Sadze ze sa one bardzo dobre jak na auto ale co innego robic fotki przedmiotom a ludzia. http://members.lycos.co.uk/nowaspacer/fipa...k%20iauto/1.jpg http://members.lycos.co.uk/nowaspacer/fipa...k%20iauto/2.jpg http://members.lycos.co.uk/nowaspacer/fipa...k%20iauto/3.jpg http://members.lycos.co.uk/nowaspacer/fipa...k%20iauto/4.jpg http://members.lycos.co.uk/nowaspacer/fipa...k%20iauto/5.jpg http://members.lycos.co.uk/nowaspacer/fipa...k%20iauto/6.jpg mi sie osobiscie najbardziej podoba 5 Zdjecia nie moga przekraczac rozdzielczosci 650x480 by mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusiatko Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) wiesz, pokazujesz scisle celowa fotografie - makro ja nie twierdze ze manual jest zly, korzystam glownie z priorytetu przeslony, zeby sterowac sobie glebia, jest bardzo fajnie ze ustawienia maulane i "polmanulane" sa i mozna je kreatywnie :D wykorzystac ale auto w Canonie jest dobre i dla amatora, a wlasciwie dla laika (heheheh) jest bardzo potrzebne nie widze potrzeby zeby zrobic imprezowe zdjecie , ktoro z zalozenia ma trafic tylko do mojego prywatnego albumu, bawic sie w ustawienia Av lub Tv a tak na marginesie - to jest stronka kolegi, wiekszosc zdecydowana zdjec ( tych dziennych) jest robiona na auto: http://www.dsprojekt.prv.pl/ aaaaa, fotki robione a60, takze matryca 2M Edytowane 29 Marca 2005 przez korbusiatko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Wszystkie foty fobione w trybie auto Canonem A70, robione przez osoby, które zdjecia robia okazyjnie, czyli chrzciny, wesele, wypad nad jezioro itd. Zdjecie 1 Widac, ze da sie zrobić zdjęcie bez szumów w trybie auto w nocy. Zdjecie 2 Zdjecie zrobione na chybcika, nic nie ustawiane, nie jestem pewien, czy to był napewno tryb auto, gdyz pokretło czasem przekreca się podczas wyciagania aparatu z kieszeni. Szumy są, mimo jednak bliskiej odległości lampa błyskowa nie była zbyt mocna, a przeciez gdyby była zbyc mocna, odbiłaby sie w namiocie. Zdjęcie 3 Zdjęcie przecietne, "poprostu auto" Zdjecie 4 Robione w kinie, przy bardzo zlym oswietleniu, dypie z papierosów, słowem ciezkie warunki. Moim zdaniem po obcóbce dałoby rade jeszcze coś z niego wycisnać. Zdjecie 5 Auto z włączonym makro - zdjecie przedstawia nakretke od mocowania torów :) Zdjecie 6 To ja na studniowce. Takze ciezkie warunki, osoba robiaca zdjecie, to kolezanka, ktora nigdy w rekach cyfrówki nie trzymała. PS. Zdjec nie zamieszczam do komentowania tresci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 A ja polecam na początek Nokona 4600 - bardzo fajny i mały aparacik :) - cena ok 700 zł. Przesiadłem się z A60 i nie żałuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 za 900zł wyrwiesz Canonka G2 al;e jak sie bardzom postarasz i raczej bez żadnych akcesoriów. Dla mnie aparacik the best w tej cenie nic lepszego nie masz raczej szans znaleźć oczywiście jeżeli potrzebujesz cyfre funkcjonalną do wszystkiego a nie zależy Ci np na duużoym zoomie kosztem czego innego. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlen Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Cze.Jeszcze nie kupiłem tego aparatu bo miałem inne wydatki ale teraz mam troche wiecej kaski.Max 1200zł i zależy mi na dużym zoomie optycznym.Co polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Moze Minolta Z3. Kupilem ja 4 miechy temu na allegro za 1290zł. Teraz stoi pewnie za mniej niz 1200 a masz 12x Opticala i super aparacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlen Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Już kupiłem Olympus C-760 za 899zł z karta 128 MB i osprzętem.To chyba dobry wybór??Zoom jest 10x.Co myślicie o tym aparacie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 salve. podlaczam sie do tematu o cyfrowkach. grupa docelowa :arrow: blondynka (moja sio) rtfm to dla niej bezsensownie ulozone litery funkcje :arrow: jestem laikiem wiec powiem tylko ladna jakosc i nasycenie kolorow. bardziej do zdjec statycznych kwota brutto :arrow: do 1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betty Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Już kupiłem Olympus C-760 za 899zł z karta 128 MB i osprzętem.To chyba dobry wybór??Zoom jest 10x.Co myślicie o tym aparacie??? 1375244[/snapback] Gdzie można kupić tak tanio ten aparat??!! Proszę, napisz jak najprędzej!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...