mikaelus Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ...i miałby pożyczyć na tydzień kartę graficzną?!?! Swoją muszę wysłać kolesiowi, który ją ode mnie kupił na Allegro, a na nowego Radka muszę czekać do listopada (czyli coś ok. tydzień). Karta może być stara, ważna żeby byłą sprawna i miała te parę mega na pokładzie, żebym mógł na niej jakieś 1024x768 mógł odpalić. Prośba do moderów - nie usuwajcie tego topika z tego forum, chociaż przez jeden dzień, bo spieszy mi się, a tu zagląda najwięcej osób! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A za ile sprzedales ta rive tnt2 M64 PCI??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 150zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 ja mieszkam :) ale grafe to mam jedną (s3Virge :( ) i też zbieram na Radeona, więc pomóc Ci mogę jedynie duchowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fun Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Oj Miklusiu, Miklusiu. Wiesz co mówił mój wykładowca od wojska na WSM ?? Że zawsze ważne sprawy należy załatwiać od głowy, a nie od d...py :) Mam nadzieję, że następnym razem nie będziesz takich błachostek załatwiał na boardzie :)) PS. Wal śmiało nawet jutro do mnie do sklepu. :)) Wiesz gdzie ? pozdr. Fun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Fun , gdzie masz ten sklep ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...