TAeL Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) pytam na Tweaku, bo przewija sie tutaj duże grono bystrych osób :D szukam obrazów na ustna mature do interpretacji tematu "Powrót do domu..." chodzi mi dokładnie o malarstwo lub jakies szkice powrotu Odyseusza lub syna marnotrawnego, Tadeusza do Soplicowa lub św. Aleksego szukałem w encyklopediach, portalach "szkolnych" i różnych domach aukcyjnych, a z malarstwa jestem kiepski wiec nic nie znalazłem ogólnie to pranoja, że na nowej maturze do pracy muszą mieć dołączone "obrazki" :lol: Edytowane 17 Marca 2005 przez TAeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Syn marnotrawny Tylko tyle udało mi się znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) wielkie dzieki BLANTMEN :D nawet całkiem wypaśny ten witrażyk :D temat można zamknąć :D dzięki Edytowane 21 Marca 2005 przez TAeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...